Libnet.ro
UNICEF

17:00

Motivele pentru care Sorin Grindeanu nu isi da demisia

Antena3 Antena3,
Motivele pentru care Sorin Grindeanu nu isi da demisia

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri seara, ca nu isi da demisia si ca i s-a propus sefia mai multor institutii ale statului, doar ca sa isi dea demisia. Nu imi dau. continuă pe Antena3

Motivele pentru care se cere mazilirea lui Grindeanu: Social-democratii au prezentat o lista cu reprosurile la adresa premierului

Social-democratii s-au reunit miercuri in sedinta Comitetului Executiv National pentru a decide soarta guvernului. Desi se fac presiuni pentru ca Sorin Grindeanu sa plece de la conducerea Executivului,.

Sorin Grindeanu a semnat impreuna cu premierul Croatiei doua acte pentru intensificarea relatiilor economice

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, dupa intalnirea cu omologul sau croat, Andrej Plenkovic, de la Zagreb, ca au semnat impreuna doua documente care vizeaza intensificarea relatiilor economice bilaterale, relateaza News. ro.

PSD a votat retragerea sprijinului politic pentru Sorin Grindeanu. Toti ministrii Cabinetului au demisionat. Grindeanu: Nu demisionez

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat miercuri seara ca nu demisioneaza din functie. El a precizat ca va face acest lucru dupa ce presedintele Iohannis va numi un premier de la PSD. Motivele pentru care Sorin.

Anuntul categoric facut de premierul Sorin Grindeanu in aceasta seara

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca nu se retrage din functia de prim-ministru si a afirmat ca, in 20 de ani de politica, nu a avut campanie.

Dragnea i-a cerut lui Grindeanu sa-si dea demisia, premierul a refuzat - surse

Liviu Dragnea i-a cerut luni seara demisia premeirului Grindeanu la o intalnire cu mai multi PSD, insa premierul ar fi refuzat solicitarea presedintelui PSD, au declarat HotNews. ro surse informate despre situatie.

Stirea momentului. Sorin Grindeanu VA DEMISIONA cu o conditie

Premierul Sorin Grindeanu a plecat, dupa circa patru ore si jumatate, de la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, precizand ca nu s-a dat niciun vot in cadrul sedintei si ca va face.

Sorin Grindeanu: Nu imi dau demisia! Acest Guvern e Guvernul Romaniei, nu e Guvernul CEx

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat miercuri seara, la Palatul Victoria, ca nu isi da demisia. Acest Guvern e Guvernul Romaniei, nu e Guvernul CEx-ului. imi voi da demisia atunci.

BREAKING NEWS. PSD i-a retras sprijinul lui Sorin Grindeanu. Premierul demsioneaza doar la pachet cu Dragnea si daca Iohannis va numi premier PSD. A fost OUG 13 si nu ati facut nimic. L-ati trezit pe Iohannis cu Ordonanta. Mai multi ministri PSD si-au dat

Sorin Grindeanu a refuzat sa demisioneze din postul de premier, in ciuda presiunilor liderului PSD Liviu Dragnea si a demisiilor majoritatii membrilor Guvernului. Conducerea PSD discuta retragerea sprijinului politic pentru premier, sedinta fiind in desfasurare la aceasta ora.

BREAKING NEWS. Surse Rl: Sorin Grindeanu le-a comunicat colegilor social-democrati, in sedinta Comitetului Executiv, ca NU va demisiona din functia de premier: A fost OUG 13 si nu ati facut nimic. L-ati trezit pe Iohannis cu Ordonanta. Mai multi ministri

Un sir de amenintari, urmate de promisiuni in vederea unei despartiri amiabile. Asa poate fi caracterizata strategia lui Liviu Dragnea in raport cu premierul Sorin Grindeanu. Premierul a refuzat, insa, sa demisioneze.

BREAKING NEWS. Surse Rl: Sorin Grindeanu le-a comunicat colegilor social-democrati, in sedinta Comitetului Executiv, ca NU va demisiona din functia de premier. Mai multi ministri PSD si-au dat demisia. ALDE a retras sprijinul politic pentru Guvern. VIDEO

Un sir de amenintari, urmate de promisiuni in vederea unei despartiri amiabile. Asa poate fi caracterizata strategia lui Liviu Dragnea in raport cu premierul Sorin Grindeanu. Premierul a refuzat, insa, sa demisioneze.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )