Libnet.ro
UNICEF

09:45

UPDATE Turcia, ziua a treia: Manifestantii s-au adunat din nou in Piata Taksim din Istanbul/ Violente in Ankara

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Turcia, ziua a treia: Manifestantii s-au adunat din nou in Piata Taksim din Istanbul/ Violente in Ankara

Piata Taksim din Istanbul, centrul manifestatiilor de amploare din ultimele zile, a fost ocupata din nou de mii de protestatarii, relateaza Al Jazeera. Duminica dimineata, piata si strazile orasului erau calme, insa dupa-amiaza oamenii s-au intors in piata. Locuitorii din zona au ajutat la curatenie in piata. Protestele au devenit violente in Ankara, unde politstii au tras cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa, iar protestantii au aruncat cu pietre si alte obiecte inspre politisti. continuă pe Hotnews

UPDATE VIDEO Turcia, ziua a treia: Manifestantii s-au adunat din nou in Piata Taksim din Istanbul/ Violente in Ankara

Piata Taksim din Istanbul, centrul manifestatiilor de amploare din ultimele zile, a fost ocupata din nou de mii de protestatarii, relateaza Al Jazeera. Duminica dimineata, piata si strazile orasului erau calme, insa dupa-amiaza oamenii s-au intors in piata. Locuitorii din zona au ajutat la curatenie in piata. Protestele au devenit violente in Ankara, unde politstii au tras cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa, iar protestantii au aruncat cu pietre si alte obiecte inspre politisti. 10 Ministrul de interne Muammar Guler a declarat ca peste 1. 700 de persoane au fost retinute in proteste care s-au extins in 67 de orase din intreaga tara, insa mare parte din acestea au fost eliberate intre timp. El a precizat ca de marti pana acum au vut loc 235 de demonstratii. 30 Peste 100 de persoane s-au adunat in cartierul Besiktas, in fata cladirii biroului premierului, si au aruncat cu pietre in poltisti.

Turcia, ziua a treia: Manifestantii s-au adunat din nou in Piata Taksim din Istanbul

Piata Taksim din Istanbul, centrul manifestatiilor de amploare din ultimele zile, a fost ocupata din nou de mii de protestatarii, relateaza Al Jazeera. Duminica dimineata, piata si strazile orasului erau calme, insa dupa-amiaza oamenii s-au intors in piata. Locuitorii din zona au ajutat la curatenie in piata.

VIDEO Turcia: Mii de protestatari s-au strans in Istanbul, Ankara si alte orase din tara pentru a treia zi/ Violente in Ankara si Izmir

Piata Taksim din Istanbul, centrul manifestatiilor de amploare din ultimele zile, a fost ocupata din nou de mii de protestatarii, care au pus presiune pe guvernul lui Tayyip Erdogan. Duminica dimineata, piata si strazile orasului erau calme, insa dupa-amiaza oamenii s-au intors in piata. De teama ca fortele de ordine sa nu se intoarca, manifestantii au format baricade din carcase de masini sau scanduri in strazile invecinate, pazite cu atentie. Protestele au devenit violente in Ankara, unde politstii au tras cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa, iar protestantii au aruncat cu pietre si alte obiecte inspre politisti. Premierul Erdogan despre Twitter, principala sursa de informatii si unealta de organizare la protestele din Turcia: Exista un pericol numit Twitter. Minciuni totale se gasesc acolo. Acest lucru ce se numeste social media este un creator de probleme in societatile de azi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )