Libnet.ro
UNICEF

14:30

UPDATE VIDEO Doi romani au murit si un altul a fost ranit in urma unei furtuni care a lovit peninsula greceasca Halkidiki Autoritatile au declarat stare de urgenta Bilantul vicitimelor a ajuns la sapte morti si peste 100 de raniti

Hotnews Hotnews,
 UPDATE VIDEO Doi romani au murit si un altul a fost ranit in urma unei furtuni care a lovit peninsula greceasca Halkidiki Autoritatile au declarat stare de urgenta Bilantul vicitimelor a ajuns la sapte morti si peste 100 de raniti

Doi cetateni romani, o femeie si un baiat de 8 ani, si-au pierdut viata dupa ce acoperisul unui restaurant din Nea Plagia regiunea Halkidiki) s-a prabusit in urma unei furtuni puternice. Bilantul victimelor furtunii care a avut loc miercuri seara in nordul Greciei a ajuns la sapte morti, dintre care sase turisti si mai bine de 100 de raniti. Autoritatile au declarat stare de urgenta. 06 O noua avertizare de calatorie transmisa de Ministerul de Externe: Cod rosu de furtuni si ploi torentiale in zona Salonic pana vineri10. 44 Ministerul Afacerilor Externe MAE) confirma ca doi romani si-au pierdut viata in urma furtunilor din Halkidiki, in timp ce un al treilea roman a fost ranit. continuă pe Hotnews

VIDEO Doi romani au murit in urma unei puternice furtuni in Grecia. Alti patru turisti au pierit in timpul vijeliei

Doi romani, o femeie si un copil, au murit in Nea Plagia, dupa ce acoperisul restaurantului unde se aflau s-a prabusit din cauza unei puternice furtuni care a afectat nordul Greciei, anunta BBC. in timpul vijeliei, si-au mai pierdut viata alti patru turisti, iar 30 de persoane au fost ranite.

MAE: Doi romani au murit si altul a fost ranit in urma furtunii din Halkidiki. Dificultati in comunicarea cu autoritatile locale din cauza unor defectiuni la reteaua de alimentare cu energie electrica

Doi romani au murit si un altul a fost grav ranit in urma furtunii care s-a produs in peninsula greceasca Halkidiki, transmite MAE roman, joi, printr-un comunicat de presa. Reprezentantii MAE au.

Doi romani au murit in Grecia, din cauza fenomenelor meteo extreme - VIDEO

Doi cetateni romani, o femeie si un baiat de 8 ani, si-au pierdut viata dupa ce acoperisul unui restaurant din Nea Plagia regiunea Halkidiki ) s-a prabusit ca urmare a fenomenelor meteo extreme vant foarte.

Primele imagini din Grecia unde au murit cei doi romani

Avem primele imagini din locul in care au murit cei doi romani, in timpul devastatoarei furtuni din peninsula Halkidiki, in nordul Greciei. Este vorba de un copil de opt ani si de o femeie. Cei doi romani.

Un muncitor a fost ranit intr-o exploatare forestiera din Arges. Barbatul are traumatism cranio-facial

Un barbat care muncea intr-o exploatare forestiera din Arges a fost ranit la cap, joi, dupa ce un cablu metalic s-a rupt in timpul lucrarilor .

VIDEO. Sase morti, printre care doi romani, in urma unei furtuni care a lovit nordul Greciei

Doi turisti romani, o femeie si un copil, au murit in Nea Plagia, dupa ce acoperisul restaurantului .

TRAGEDIE iN GRECIA: Doi romani au murit in urma unei furtuni violente care a lovit peninsula Halkidiki(FOTO, VIDEO)

Furtunile violente au facut prapad in Grecia. Doi romani, o femeie si copilul ei in varsta de 8 ani, au murit dupa ce acoperisul unui restaurant din peninsula Halkidiki, s-a prabusit in timpul unei.

Digi24: Doi romani au ajuns in Vama Giurgiu cu masini Tesla de 160.000 de euro, dar au ramas fara ele

Politistii de frontiera de la Giurgiu au depistat doi cetateni romani care incercau sa scoata din tara doua autoturisme marca Tesla, in valoare totala de 160. 000 de euro, cautate de autoritatile din Norvegia. in acelasi punct de frontiera a fost identificat si un autoturism marca Land Rover cautat de autoritatile din Marea Britanie.

Doi romani cu masini Tesla de 170.000 de euro au ajuns in Vama Giurgiu, dar au plecat pe jos

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat doi cetateni romani care incercau sa scoata din tara doua autoturisme marca Tesla, in valoare de 90. 000 de euro,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )