Libnet.ro
UNICEF

14:30

UPDATE VIDEO Mai multi morti si raniti in urma unui schimb de focuri de arma intr-un centru comercial din Munchen

Adevărul Adevărul,
UPDATE VIDEO Mai multi morti si raniti in urma unui schimb de focuri de arma intr-un centru comercial din Munchen

Focuri de arma au fost auzite vineri intr-un centru comercial din Munchen, in sudul Germaniei, unde are loc o ampla operatiune a politiei. Potrivit unei surse din cadrul politiei, mai multe persoane au fost ucise, iar altele, ranite. Bilantul este provizoriu. continuă pe Adevărul

FOTO+VIDEO. Mai multi raniti in New York, dupa ce o macara s-a prabusit peste un pod

Mai multe persoane au fost ranite, marti, dupa ce o macara s-a prabusit peste un pod, la periferia orasului american New York, informeaza presa americana. Potrivit postului Fox 5, macaraua s-a prabusit peste Podul Tappan Zee, situat in partea de nord a orasului New York.

26 de morti in urma unui accident in care a fost implicat un autocar cu turisti chinezi

Douazeci si sase de persoane au murit astazi intr-un accident in care a fost implicat un autocar cu turisti chinezi in insula Taiwan, au anuntat surse oficiale de la Taipei, citate de DPA, Reuters si AFP.

Mai multi barbati imbracati in centurioni molesteaza femeile care viziteaza obiectivele turistice din Roma (VIDEO)

Situatie ingrijoratoare la Roma. Mai multi barbati imbracati in centurioni molesteaza si cer sume uriase de bani femeilor pentru fotografii in fata obiectivelor turistice, informeaza B1.

ASF cere companiei Asirom sa remedieze pana la 15 august deficientele descoperite in urma unui control

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) impune companiei Asirom-Vienna Insurance Group sa remedieze pana la 15 august deficientele descoperite de catre autoritate in urma unui control, dupa ce firma e asigurari a inregistrat anul trecut o crestere semnificativa a petitiilor din partea clientilor nemultumiti, se arata intr-un comunicat al ASF.

Atac terorist dejucat in Franta. Soferul unei limuzine a fost arestat in urma unui control de rutina

Politia franceza a arestat un tanar de 23 de ani, sofer al unei limuzine care ducea turisti la aeroport, dupa ce in urma unui control de rutina a gasit in locuinta sa explozibili si un steag al organizatiei teroriste Statul Islamic, relateaza Europe 1.

Prahova: Circulatie ingreunata pe DN 1, pe sensul de urcare catre munte formandu-se coloane de masini pe mai multi km

Circulatia pe DN 1 se desfasoara cu dificultate, vineri dupa-amiaza, intre Ploiesti si Brasov, unde pe sensul de urcare catre munte s-au format coloane de masini pe mai multi kilometri intre Nistoresti si Comarnic si la intrarea in statiunea Busteni, informeaza News. ro.

Efectele epurarilor din sistemul militar din Turcia: Mai multi militari si politisti s-au sinucis

Mai multi militari si politisti turci s-au sinucis ori au incercat sa se sinucida dupa tentativa de lovitura de stat esuata si ca urmare a deciziilor luate de autoritatile de la Ankara privind.

Mai multi oameni au fost raniti in Capitala intr-un accident in care au fost implicate 4 masini (VIDEO)

Accident grav in cartierul Baneasa din Capitala. Patru autoturisme au fost implicate intr-un carambol, iar in urma accidentului, o masina s-a rasturnat pe linia de tramvai. Patru oameni au.

Patru raniti in urma unui atac cu arma alba in Franta

O frantuzoaica in varsta de 46 de ani si cele trei fiice ale sale au fost injunghiate intr-o statiune din Alpi, fiind ranite grav, de un barbat de origine marocana, potrivit The Telegraph.

Sfarsit tragic pentru mai multi turisti: 26 de persoane au murit dupa ce autocarul in care se aflau a luat foc (VIDEO)

Un grav accident s-a produs in Taiwan marti, in urma caruia au murit cel putin 26 de persoane. Un autocar cu cel putin 26 de persoane s-a izbit intr-un parapet in apropiere de aeroportul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2797 seconds )