Libnet.ro
UNICEF

15:45

26 de morti in urma unui accident in care a fost implicat un autocar cu turisti chinezi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
26 de morti in urma unui accident in care a fost implicat un autocar cu turisti chinezi

Douazeci si sase de persoane au murit astazi intr-un accident in care a fost implicat un autocar cu turisti chinezi in insula Taiwan, au anuntat surse oficiale de la Taipei, citate de DPA, Reuters si AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Un barbat a fost lovit in plin pe trotuar, in urma unui accident grav de masina

Accident grav in Constanta. Doua persoane au fost ranite, dintre care un pieton, dupa ce un sofer de taxi a intrat in coliziune cu un alt autoturism, intr-o intersectie.

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui dupa un accident in care au fost implicate 6 masini

Traficul pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta este ingreunat duminica seara intre Lehliu si Fundulea, pe sensul de mers catre Capitala, in urma unui accident rutier in care au fost implicate sase autovehicule, in zona kilometrului 58, anunta Centrul Infotrafic. Pe sensul de mers spre Bucuresti, pe unele portiuni se formeaza coloane de autovehicule.

A surprins o fantoma la locul unui accident rutier

Moment incredibil suprins pe o sosea din Kentucky. Un sofer a imortalizat o fantoma la locul unui accident.

Atac terorist dejucat in Franta. Soferul unei limuzine a fost arestat in urma unui control de rutina

Politia franceza a arestat un tanar de 23 de ani, sofer al unei limuzine care ducea turisti la aeroport, dupa ce in urma unui control de rutina a gasit in locuinta sa explozibili si un steag al organizatiei teroriste Statul Islamic, relateaza Europe 1.

ASF cere companiei Asirom sa remedieze pana la 15 august deficientele descoperite in urma unui control

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) impune companiei Asirom-Vienna Insurance Group sa remedieze pana la 15 august deficientele descoperite de catre autoritate in urma unui control, dupa ce firma e asigurari a inregistrat anul trecut o crestere semnificativa a petitiilor din partea clientilor nemultumiti, se arata intr-un comunicat al ASF.

Tragedie! 26 de persoane au murit, dupa ce un autocar cu turisti a luat foc

Douazeci si sase de persoane au murit marti intr-un accident in care a fost implicat un autocar cu turisti chinezi in insula Taiwan, au anuntat surse oficiale de la Taipei, citate de DPA, Reuters si AFP.

VIDEO Vestul salbatic s-a mutat in Bistrita-Nasaud: un bistritean a fost luat la bataie de un padurar, in urma unui denunt facut la Garda Forestiera

Dragostea pentru padure are urmari grave in Bistrita-Nasaud. Un bistritean care i-a denuntat pe padurarii de pe Valea Bargaului la Garda Forestiera s-a trezit cu fratele snopit in bataie. Autorul este un padurar care, dupa bataie, a ajuns si el la spital cu probleme cardiace.

Traficul feroviar pe marile linii, intrerupt la Gara de Nord din Paris pana la noi ordine in urma unui incendiu

Traficul feroviar pe liniile trenurilor de mare viteza TGV) si internationale din Gara de Nord din Paris a fost intrerupt marti seara pana la noi ordine, din cauza unui incendiu la un transformator electric, a declarat SNCF pentru AFP.

Patru raniti in urma unui atac cu arma alba in Franta

O frantuzoaica in varsta de 46 de ani si cele trei fiice ale sale au fost injunghiate intr-o statiune din Alpi, fiind ranite grav, de un barbat de origine marocana, potrivit The Telegraph.

Marea Britanie: Trei persoane au murit, in urma unui atac armat

Trei persoane au murit, printre care si un presupus atacator, intr-un atac armat care a avut loc, marti, in apropierea unei piscine dintr-un oras din regiunea Lincolnshire din centrul Angliei, a anuntat politia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )