Libnet.ro
UNICEF

18:30

UPM si UMF au incheiat astazi un parteneriat, cele doua universitati au constituit un consortiu

Adevărul Adevărul,
UPM si UMF au incheiat astazi un parteneriat, cele doua universitati au constituit un consortiu

Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu-Mures si Universitatea Petru Maior au semnat un contract de parteneriat pentru constituirea consortiului universitar. continuă pe Adevărul

VIDEO FOTOGALERIE Primaria Capitalei a inceput testele de rezistenta la primul dintre cele doua poduri care compun Pasajul Mihai Bravu. Acesta va fi deschis circulatiei in urmatoarele saptamani

Primaria Capitalei a inceput testele de rezistenta la primul dintre cele doua poduri care compun Pasajul Mihai Bravu, peste Dambovita. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat intr-un interviu acordat Agerpres, ca podul va fi deschis circulatiei in urmatoarele saptamani, dupa finalizarea testelor si dupa turnarea covorului asfaltic, sensul de circulatie fiind dinspre Piata Sudului spre Soseaua Mihai Bravu. Podul a fost testat asezandu-se pe el 10 camioane incarcate cu nisip, ce cantareau 40 de tone fiecare.

Marile premii la Loto 6/49 si Joker nu au fost castigate, in niciuna din cele doua extrageri de Paste

Premiile categoriei I la Loto 6/49 si Joker puse in joc duminica nu au fost castigate, nici in urma extragerilor obisnuite, nici a celor speciale organizate de Paste. Reportul la aceste doua jocuri a ajuns la .

Marile premii la Loto 6/49 si Joker nu a fost castigate, in niciuna din cele doua extrageri de Paste

Premiile categoriei I la Loto 6/49 si Joker puse in joc duminica, nu au fost castigate, nici in urma extragerilor obisnuite, nici a celor speciale organizate de Paste, reportul la aceste doua jocuri ajungand la peste 7,8 milioane de lei si respectiv peste 10 milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )