Libnet.ro
UNICEF

09:00

Uraganul Sandy a facut ravagii in Cuba; bilant provizoriu - 11 morti

Antena3 Antena3,
Uraganul Sandy a facut ravagii in Cuba; bilant provizoriu - 11 morti

Uraganul Sandy a provocat 11 morti in Cuba, in provinciile Santiago si Guantanamo din estul insulei, a anuntat joi seara Apararea civila cubaneza, informeaza AFP. Uraganul Sandy traversa joi. continuă pe Antena3

Cuba: 11 persoane au murit dupa ce uraganul Sandy a provocat prabusirea mai multor case

Dezastru in Cuba. Uraganul Sandy a provocat 11 morti in provinciile Santiago si Guantanamo din estul insulei, a anuntat joi seara Apararea civila cubaneza. Victimele au decedat in urma prabusirii caselor.

Uraganul Sandy matura Cuba, urmeaza Bahamas si Statele Unite

Uraganul Sandy a lovit Cuba in dimineata zilei de joi cu puterea unei furtuni de categoria 2. Vantul a batut cu viteze de pana la 170 de kilometri la ora, dar a mai scazut in intensitate dupa ce a lovit.

Uraganul Sandy a provocat 11 morti in Cuba.

Uraganul Sandy a provocat 11 morti in Cuba, in provinciile Santiago si Guantanamo din estul insulei, a anuntat joi seara Apararea civila cubaneza, potrivit Mediafax. Uraganul Sandy traversa joi insulele Bahamas dupa ce a lovit Cuba, Haiti, unde a provocat noua morti si trei disparuti si Jamaica, unde o persoana a murit. Mai multe persoane au murit in urma prabusirii caselor, a precizat Apararea civila intr-un comunicat. La Santiago de Cuba sud-est), noua persoane au murit dintre care patru, .

Uraganul Sandy creste in intensitate: A atins categoria a doua

Uraganul Sandy, care a ajuns pe teritoriul Cubei, a crescut in intensitate, atingand categoria a doua. Aflat la vestul Santiago de Cuba, rafalele uraganului ating deja 175 km/h, scrie BBC News. Miercuri, un.

Uraganul Sandy loveste Cuba dupa Jamaica.

Ploi foarte puternice si vanturi de pana la 135 km/h s-au abatut miercuri seara asupra sud-estului Cubei odata cu sosirea uraganului Sandy indreptandu-se spre nord dupa ce a lovit Jamaica, scrie Agerpres. Sase provincii din sud-estul Cubei au fost plasate in stare de alerta in fata Sandy ale carui prime efecte au fost resimtite pe coasta de sud a Cubei incepand de la ora 22. 00 GMT joi/. Televiziunea cubaneza retransmitea in direct reportaje din aceste provincii - Guantanamo, Santiago de .

Un barbat a murit in Jamaica, prins in uraganul Sandy: Puternicele rafale de vant si ploaie se afla acum pe teritoriul Cubei

Un barbat a fost izbit de stanci in valtoarea uraganului de categorie 1 care a strabatut, miercuri, Jamaica, indreptandu-se spre Cuba. Ploi puternice si rafale de vant cu o viteza de 125 km/h au cauzat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2213 seconds )