Libnet.ro
UNICEF

18:30

Urmareste LIVE PROTESTELE din EGIPT. Armata va suspenda Constitutia.

România Liberă România Liberă,
Urmareste LIVE PROTESTELE din EGIPT. Armata va suspenda Constitutia.

Constitutia Egiptului va fi suspendata, iar Parlamentul va fi dizolvat in cazul in care presedintele islamist Mohamed Morsi nu se va conforma solicitarilor cetatenilor, avertizeaza armata egipteana, citata de postul Al-Arabiya, potrivit Mediafax. Sute de mii de oameni participa in acest moment la manifestatii organizate in centrul orasului Cairo si cer demisia presedintelui islamist Mohamed Morsi. Citeste si Opozitia egipteana anunta ca nu sustine o lovitura de stat militara Fortele . continuă pe România Liberă

Mohamed Morsi s-a intalnit cu seful Statului Major al armatei egiptene.

Presedintele islamist al Egiptului, Mohamed Morsi, s-a intalnit marti cu generalul Abdel Fattah al-Sissi, seful Statului Major al armatei, in incercarea de a dezamorsa criza politica, transmite Mediafax. Constitutia Egiptului va fi suspendata, iar Parlamentul va fi dizolvat in cazul in care presedintele islamist Mohamed Morsi nu se va conforma solicitarilor cetatenilor, avertizeaza armata egipteana, citata de postul Al-Arabiya. Citeste si Urmareste LIVE PROTESTELE din EGIPT. Armata va .

VIDEO Obama sprijina protestele pasnice din Egipt si indeamna la dialog partile aflate in conflict

Presedintele american Barack Obama si-a exprimat sambata ingrijorarea cu privire la tulburarile din Egipt si l-a indemnat pe presedintele islamist Mohamed Morsi sa se comporte in mod mai constructiv, relateaza AFP.

Ungureanu: O escaladare a situatiei din Egipt ar constitui un risc major pentru Orientul Mijlociu

Pre and sedintele Forta Civica FC), Mihai-Razvan Ungureanu, and si-a exprimat ingrijorarea fa and ta de rapida deteriorare a situa and tiei politice din Egipt, conform unui comunicat trimis redactiei.

SUA retrage o serie de diplomati din Egipt, din cauza protestelor

Statele Unite au anuntat, aseara, plecarea din Egipt a unora dintre agentii lor diplomatici si consulari din cauza problemelor politice care afecteaza tara, si dupa moartea unui american raportata de presa oficiala egipteana, relateaza sursele de presa.

SUA retrage o serie de diplomati din Egipt, din cauza protestelor violente

Statele Unite au anuntat vineri seara plecarea din Egipt a unora dintre agentii lor diplomatici si consulari din cauza problemelor politice care afecteaza tara si dupa moartea unui american raportata de presa.

Egipt: Armata ar putea suspenda Constitutia

Fortele armate egiptene planuiesc sa suspende Constitutia si sa dizolve parlamentul dominat de islamisti, daca presedintele Mohamed Morsi si Opozitia politica nu vor ajunge la un acord privind impartirea puterii.

VIDEO Proteste in Egipt: Armata avertizeaza ca intentioneaza sa suspende Constitutia si sa dizolve Parlamentul

Constitutia Egiptului va fi suspendata, iar Parlamentul va fi dizolvat in cazul in care presedintele islamist Mohamed Morsi nu se va conforma solicitarilor cetatenilor, avertizeaza armata egipteana, citata de postul Al-Arabiya.

VIDEO UPDATE Proteste in Egipt: Armata avertizeaza ca intentioneaza sa suspende Constitutia si sa dizolve Parlamentul

Constitutia Egiptului va fi suspendata, iar Parlamentul va fi dizolvat in cazul in care presedintele islamist Mohamed Morsi nu se va conforma solicitarilor cetatenilor, avertizeaza armata egipteana, citata de postul Al-Arabiya.

Egipt: Armata da clasei politice 48 de ore pentru a raspunde solicitarilor poporului

Seful fortelor armate egiptene a dat 48 de ore clasei politice pentru a raspunde cerintelor poporului, in caz contrar urmand ca armata sa ofere propria foaie de parcurs pentru viitor, scrie Reuters.

Criza politica din Egipt: Mobilizari masive ale partizanilor si opozantilor lui Morsi, care se intalneste cu generalul Abdel Fattah al-Sissi, dupa ultimatumul Armatei

Partizanii si opozantii presedintelui egiptean Mohamed Morsi, din ce in ce mai izolat dupa demisia a noi ministri, au inceput din nou sa formeze marti dupa-amiaza mari adunari rivale, starnind temeri legate de o reizbucnire a violentelor, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )