Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ungureanu: O escaladare a situatiei din Egipt ar constitui un risc major pentru Orientul Mijlociu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ungureanu: O escaladare a situatiei din Egipt ar constitui un risc major pentru Orientul Mijlociu

Pre and sedintele Forta Civica FC), Mihai-Razvan Ungureanu, and si-a exprimat ingrijorarea fa and ta de rapida deteriorare a situa and tiei politice din Egipt, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

SUA retrage o serie de diplomati din Egipt, din cauza protestelor

Statele Unite au anuntat, aseara, plecarea din Egipt a unora dintre agentii lor diplomatici si consulari din cauza problemelor politice care afecteaza tara, si dupa moartea unui american raportata de presa oficiala egipteana, relateaza sursele de presa.

SUA retrage o serie de diplomati din Egipt, din cauza protestelor violente

Statele Unite au anuntat vineri seara plecarea din Egipt a unora dintre agentii lor diplomatici si consulari din cauza problemelor politice care afecteaza tara si dupa moartea unui american raportata de presa.

Criza politica din Egipt: Mobilizari masive ale partizanilor si opozantilor lui Morsi, care se intalneste cu generalul Abdel Fattah al-Sissi, dupa ultimatumul Armatei

Partizanii si opozantii presedintelui egiptean Mohamed Morsi, din ce in ce mai izolat dupa demisia a noi ministri, au inceput din nou sa formeze marti dupa-amiaza mari adunari rivale, starnind temeri legate de o reizbucnire a violentelor, scrie AFP.

Criza politica din Egipt: Mobilizari masive ale partizanilor si opozantilor lui Morsi, care se intalneste cu generalul Abdel Fattah al-Sissi, dupa ultimatumul Armatei. UPDATE: 7 morti in violentele izbucnite la Cairo

Partizanii si opozantii presedintelui egiptean Mohamed Morsi, din ce in ce mai izolat dupa demisia a noi ministri, au inceput din nou sa formeze marti dupa-amiaza mari adunari rivale, starnind temeri legate de o reizbucnire a violentelor, scrie AFP. 30: Sapte persoane au murit, marti seara, la Cairo, in confruntarile izbucnite intre sustinatorii si opozantii presedintelui islamist Mohamed Morsi, anunta AFP citand surse medicale. 45: Presedintele Morsi isi reafirma legimitatea constitutionala si cere Armatei sa isi retraga ultimatumul.

Barack Obama l-a sunat pe Mohammed Morsi pentru a-i transmite ingrijorarea sa fata de criza politica din Egipt

Barack Obama l-a sunat, marti, pe Mohammed Morsi, presedintele Egiptului, pentru a-i transmite ingrijorarea sa fata de agravarea crizei politice din aceasta tara, potrivit unui oficial de la Casa Alba, citat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )