Libnet.ro
UNICEF

22:30

Urmarim atragerea cator mai multi investitori din Israel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Urmarim atragerea cator mai multi investitori din Israel

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat astazi la Varna ca Guvernul roman isi doreste sa atraga cat mai multi investitori din Israel si sa fructifice potentialul existent in domeniul economic intre cele doua state. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii la locuinta lui Cristi Borcea! Ancheta de amploare a procurorilor DIICOT intr-un dosar cu un prejudiciu estimat la 40 de milioane. Vizati si mai multi sefi din Rompetrol

Noi probleme pentru Cristi Borcea la scurt timp dupa ce a fost eliberat din inchisoare! Fostul actionar de la Dinamo este vizat intr-un dosar e evaziune fiscala si spalare de bani, locuinta sa fiind.

Tanar cu handicap, batut si aruncat in flacari de mai multi sateni

Un tanar cu handicap locomotor, in varsta de 32 de ani, sustine ca mai multi sateni din comuna Dragomiresti l-au batut cu biciul, l-au aruncat in flacari si apoi l-au parasit pe camp. Tanarul.

Dragnea, despre mutarea ambasadei din Israel: inca nu am ajuns la nivelul sa fiu comentatorul sau consilierul premierului israelian

Liviu Dragnea a declarat ca va oferi mai multe detalii despre o eventuala mutare a ambasadei Romaniei din Israel atunci cand va avea raportul Ministerului de Externe pe aceasta tema. Seful PSD s-a rastit la.

Baietelul s-a apropiat de mai multi serpi si a inceput sa-i ia cu mana. Ce a urmat i-a lasat pe toti fara cuvinte

Nici nu stie sa vorbeasca bine si abia merge, dar un pusti poate trece drept cel mai neinfricat copil, dupa ce s-a apropiat de mai multi serpi si a inceput sa-i ia cu mana. Asta in timp ce tatal filma.

Mai multi romani, EROI in Londra! Au imobilizat un barbat care a atacat oamenii cu un ciocan (VIDEO)

Un barbat a lovit cu un ciocan, in cap, mai multi pasageri dupa ce un unul dintre ei a refuzat sa-i dea o tigara. Incidentul a avut loc in statia de autobuz Stratford, la ora de varf. Una dintre victime a.

Un barbat a atacat mai multi oameni cu un ciocan la Londra. A fost pus la pamant de un grup de romani si predat politiei

Un barbat a atacat mai multi oameni cu un ciocan la statia de metrou Stratford din Londra. Un grup de romani a intervenit si l-a imobilizat pana cand a venit politia. Doua persoane au fost ranite in.

Erdogan:Asasinarea jurnalistului, ordonata de la cel mai nalt nivel din Arabia Saudita

Asasinarea jurnalistului disident saudit Jamal Khashoggi a fost ordonata de la cel mai inalt nivel din Arabia Saudita, afirma, intr-un editorial publicat in cotidianul The Washington Post, presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, semnaland insa ca regele Salman nu este implicat, anunta Mediafax.

Unul dintre cei mai ravniti milionari din Romania a pus mana pe o bunaciune! Imagini inedite cu fostul sot al unei stiriste, cu copilul si iubita in parc

Fostul sot al unei cunoscute prezentatoare TV, unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania, a pus mana pe o tanara bunaciune. La cativa ani de la divortul de stirista, timp in care ea s-a afisat.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Esteasteaptatvant puternic. Codul galben este valabil pana la ora 11. Codul este valabil in mai multe localitati din judetul.

Meseria de sofer de TIR, una dintre cele mai fascinante meserii din lume

Meseria de sofer de TIR este, fara indoiala, una dintre cele mai fascinante meserii din lume. Si una dintre cele mai grele. Zeci de mii de kilometri parcursi anual, drumuri grele, asteptari lungi, foarte multa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )