Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ursache, ASF: Situatia din piata asigurarilor este cangrenizata. In momentul de fata asigurarile au o problema: lipsa de supraveghere si control timp de ani de zile

Hotnews Hotnews,
 Ursache, ASF: Situatia din piata asigurarilor este cangrenizata. In momentul de fata asigurarile au o problema: lipsa de supraveghere si control timp de ani de zile

Situatia din piata asigurarilor este cangrenizata. In momentul de fata piata asigurarilor are o problema: lipsa de supraveghere si control timp de ani de zile. La Harinvest am fost in control in 2011. A fost dat o amenda de 1500 de lei si un avertisment contabilei sefe. Asta a fost tot. Daca piata are nevoie de ceva este sa continue cu masurile radicale, a declarat sambata la Sinaia vicepresedintele ASF Mircea Ursache, in cadrul unui seminar organizat de Finmedia si Piata Financiara. El a admis ca membrii boardului ASF nu au fost informati de comunicatul transmis de Autoritate catre media si ca acest comunicat nu a fost discutat si aprobat in board. Comunicarea este in subordinea directa a Presedintelui ASF, a explicat el pentru HotNews. ro. continuă pe Hotnews

UNSAR: Derapajele din piata asigurarilor nu trebuie extrapolate, ci intelese ca exceptii

Industria locala a asigurarilor este solida, cu un cadru de reglementare clar si complet, aliniat normelor europene, iar eventualele derapaje punctuale din domeniu, asa cum este situatia actuala Astra Asigurari - n. r. ), nu trebuie extrapolate, ci intelese ca fiind exceptii, potrivit UNSAR.

ASF: Salariile din institutie nu ar trebui sa fie o surpriza.

Salariile conducerii ASF nu trebuie sa reprezinte o surpriza pentru presedinte, premier si parlamentari, institutia considerand ca informatiile privind castigurile fac parte din presiunea publica pe care au dorit-o persoane care ar fi preferat ca ASF sa nu constate neregulile din piata asigurarilor. Salariile conducerii ASF nu trebuie sa reprezinte o surpriza nici pentru presedintele Romaniei, nici pentru primul ministru al Guvernului si nici pentru orice membru al Parlamentului. Ei sunt .

Ursache, ASF: In piata asigurarilor putem vorbi despre o situatie financiara CANGRENIZATA

Mangaierile pe crestet ale organelor de control de-a lungul timpului au facut posibile evenimentele curente din piata de asigurari. In opinia mea, nu putem vorbi decat despre o situatie financiara in piata de asigurari cangrenizata, apreciaza Mircea.

Antonescu despre situatia din Ucraina: Este de salutat succesul fortelor democratice..

Antonescu, despre situatia din Ucraina: este un moment de importanta istorica. Este de salutat succesul fortelor democratice. Pentru Romania este un triplu interes fata de ceea ce se intampla in Ucraina. Este important ce se intampla in Ucraina, pentru Romania, atat ca tara vecina, ca membru al UE si membru NATO. Este esential sa aiba loc alegeri democratice. Sper ca toate formele de violenta, dintr-o directie sau alta, sa inceteze. Liderul PNL, Crin Antonescu, sustine o conferinta de presa .

Nu trageti doar in Astra! Piata asigurarilor s-a dezvoltat intr-un sistem oneros

Incepand de marti, ASF a suspendat atributiile legale ale actionarilor Astra Asigurari ale conducerii societatii, care se transfera administratorului special KPMG, numit de supraveghetor, pe toata perioada redresarii financiare. In replica, actionarul.

Conducerea ASF: Am fost avertizati ca vom fi demisi

Autoritatea de Supraveghere Financiara sustine ca a primit avertismente din piata asigurarilor ca, in cazul unor decizii dure la adresa Astra, liderul pietei de profil, conducerea institutiei va fi demisa, se arata intr-un comunicat al ASF difuzat in urma declaratiilor presedintelui Traian Basescu.

LOVITURA pe care ASF o da Astra Asigurari. Comunicatul pe care l-a facut publicitatii azi noapte

Autoritatea de Supraveghere Financiara sustine ca a primit avertismente din piata asigurarilor ca, in cazul unor decizii dure la adresa Astra, liderul pietei de profil, conducerea institutiei va fi demisa,.

Seful ASF, pus sub urmarire penala: Este acuzat de fapte de coruptie

SefulASF, DanRaduRusanu, a ajuns vineri dimineata la Directia NationalaAnticoruptie DNA), pentru a fi audiat, acesta fiind pus sub urmarire penala, relateaza B1 TV. Rusanu este cerceta.

imi este teama ca va izbucni un razboi civil acolo. Bogdan Chirieac, despre situatia din Ucraina

Bogdan Chirieac a comentat, in cadrul emisiunii Previziunile Zilei, pe tema protestelor violente din Ucraina. Mie imi este teama ca va izbucni un razboi civil acolo, care va continua cu un razboi de secesi.

Angela Merkel si Vladimir Putin au discutat despre situatia din Ucraina. Integritatea teritoriala trebuie sa fie pastrata

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus Vladimir Putin au purtat duminica o conversatie telefonica, in timpul careia au ajuns la concluzia ca pastrarea integritatii teritoriale a Ucrainei este.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )