Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ursache va propune modificarea pragului de detinere la SIF-uri si Bursa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ursache va propune modificarea pragului de detinere la SIF-uri si Bursa

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) vrea sa modifice pragurile de detinere la Bursa si SIF-uri, fixate in prezent la 5%, potrivit lui Mircea Ursache, vicepresedintele ASF responsabil pe piata de capital. continuă pe Wall-Street Ro

ASF vrea sa modifice pragul de detinere la SIF-uri si la Bursa

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) intentioneaza sa modifice pragurile de detinere la Bursa si SIF-uri, fixate in prezent la 5%, a declarat Mircea Ursache, vicepresedintele ASF responsabil pe piata de capital.

ASF vrea sa modifice pragul de detinere la SIF-uri si la Bursa

Update 17:40 ASF propune Parlamentului majorarea pragului de detinere la Bursa la 33% Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) propune Camerei Deputatilor sa majoreze pragul de detinere la Bursa la 33% din actiuni, de la 5% in prezent, decizia finala urmand sa fie luata in Parlament.

ASF propune o masura ISTORICA pentru Bursa: majorarea pragului de detinere la 33%

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) propune Camerei Deputatilor sa majoreze pragul de detinere la Bursa la 33% din actiuni, de la 5% in prezent, decizia finala urmand sa fie luata in Parlament.

Mai sunt predictibile dividendele la SIF-uri?

SIF-urile au fost, in ultimii ani, bune platitoare de dividende. Din profitul net obtinut, fondul de dividende a fost de minim 60%, iar maxim chiar 95%.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2072 seconds )