Libnet.ro
UNICEF

11:31

Ursul ucigas din Dambovita a fost impuscat, dupa ce a omorat o persoana si a ranit alte doua

B1 B1,
Ursul ucigas din Dambovita a fost impuscat, dupa ce a omorat o persoana si a ranit alte doua

Vanatorii au impuscat, sambata seara, ursul care se presupune ca a omorat un batran si a ranit alte doua persoane din Dambovita. Autoritatile asteapta acum raspunsul Directiei Sanitar Veterinare. continuă pe B1

Dambovita: Ursul ucigas, in continuare in libertate

32: A fost impscat alt urs. Ursul ucigas este in continuare in libertate. Autopsia ursului impuscat a fost finalizata si a indicat ca este vorba despre alt urs, deoare nu au fost gasit urme de sange.

Un urs a fost impuscat de vanatori in zona localitatii Pietrosita. Autoritatile incearca sa stabileasca daca este animalul care a atacat trei persoane

Vanatorii au impuscat un urs, sambata seara, in zona localitatii Pietrosita, a anuntat seful Politiei Dambovita, comisar-sef Daniil Zepis, iar autoritatile incearca sa stabileasca daca este vorba despre animalul care a atacat trei persoane, omorand una dintre ele, transmite Mediafax.

SCANDAL CU FURCI SI TOPOARE intre doua familii de romi din Dambovita.

Scandal cu sabii furci si topoare, joi noapte, intre doua familii de romi din localitatea damboviteana Nucet. Patru persoane au ajuns la spital dupa ce s-au luat la bataie din cauza unui apel telefonic, scrie realitatea. net Un tanar ar fi sunat-o pe iubita unui barbat din clanul rival. Acesta a decis sa se razbune. Doua dintre victime sustin ca au fost atacate cand se intoarceau de la munca. Spiritele s-au calmat abia dupa interventia jandarmilor si politistilor. Politistii au declansat o .

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )