Libnet.ro
UNICEF

13:00

Urzeala tronurilor, un fenomen ce a trecut granitele TV

Adevărul Adevărul,
Urzeala tronurilor, un fenomen ce a trecut granitele TV

A adus atata moarte incat a scandalizat opinia publica, a nascut replici ce fac astazi parte din limbajul urban, iar personajele sale sunt copiate in viata reala. Este cel mai de succes serial din istoria HBO, dar si cel mai piratat serial din lume. Urzeala tronurilor a devenit un fenomen cu o coordonata sociala mult mai importanta decat pare la prima vedere. Desi sezonul patru a ajuns la final, fenomenul creat de George R. Martin continua. continuă pe Adevărul

Sapte figuri istorice care au inspirat personajele din Urzeala tronurilor

Serialului Game of Thrones/ Urzeala tronurilor a atras foarte multi fani de partea productiei, acestia fiind impresionati de firul narativ, dar si de complexitatea personajelor. Dar exista posibilitatea ca povestile fanstice sa aiba un corespondent in realitate? Sau unele personaje sa aiba similitudini cu figuri istorie? Publicatia Time a analizat cele doua aspecte.

Ultimul episod din Urzeala Tronurilor a doborat recordul pe internet

Pentru fanii serialului Game Of Thrones, Urzeala Tronurilor - serial difuzat de HBO, aparitia pe internet a ultimului episod din cel de-al patrulea sezon a provocat o adevarata isterie, la doar cateva ore de la.

Actorul Kit Harington, Jon Snow din Urzeala tronurilor, nu are voie sa se tunda

Actorul Kit Harington, interpretul lui Jon Snow din serialul Urzeala tronurilor, nu are voie sa se tunda, prin contract, deoarece personajul pe care il interpreteaza, membru al ordinului Rondul de Noapte, are parul lung si buclat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )