Libnet.ro
UNICEF

01:05

USL a strans din donatii 6,4 milioane lei, PDL-3 milioane lei, PP-DD-2 milioane lei in doua saptamani de campanie electorala

Hotnews Hotnews,
USL a strans din donatii 6,4 milioane lei, PDL-3 milioane lei, PP-DD-2 milioane lei in doua saptamani de campanie electorala

La jumatatea campaniei electorale USL a strans donatii mai mari decat restul partidelor la un loc. Astfel USL se afla in topul donatiilor cu 6,4 milioane lei, PDL- 3 milioane lei iar partidul lui Dan Diaconescu - PP-DD 2 milioane de lei. Potrivit unui comunicat de presa al Autoritatii Electorale Permanente remis Hotnews. ro, partidele politice au primit in primele doua saptamani de campanie electorala donatii in valoare de 12. 989 lei. Sumele primite sunt contabilizate pe perioada 9-22 noiembrie. continuă pe Hotnews

Guvernul estimeaza ca Trezoreria Statului va inregistra un excedent de 8,79 milioane lei

Guvernul Romaniei estimeaza ca Trezoreria Statului va inregistra, anul viitor, un excedent de 8,79 milioane lei, pe baza unor venituri in valoare de 1. 000 lei, si cheltuieli de 1. 000 lei, se arata intr-un proiect de hotarare de Guvern.

Finantele au atras 250 milioane lei prin obligatiuni pe cinci ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat joi 250 milioane lei prin vanzarea de obligatiuni scadente in iulie 2017, exact cat si-a propus, la un randament mediu de 6,66%, in crestere fata de cel platit la licitatia organizata la finalul lunii octombrie, de 6,56%.

Condmag a castigat un contract de 15,4 milioane lei de la Transgaz

Societatea Nationala Transgaz a atribuit la inceputul acestei luni companiei brasovene Condmag un contract de 15,4 milioane lei pentru realizarea unei conducte de gaze in Timis.

Cati bani au strans partidele din donatii? USL a castigat dublu fata de PDL

Partidele si aliantele care candideaza la parlamentarele din 9 decembrie au primit donatii in valoare totala de 12. 989 de lei in primele doua saptamani de campanie, USL primind cea mai mare suma, de.

BLACK FRIDAY. Flanco estimeaza ca va avea vanzari de 45 milioane lei in perioada 23-25 ...

Lantul de retail electro-IT Flanco estimeaza ca va vinde in perioada 23-25 noiembrie, cand deruleaza campania de reduceri Black Friday, produse de 45 de milioane de lei. @font-face { font-family: Calibri; }@font-face { font-family: Tahoma; }p. MsoNormal, li. MsoNormal, div. MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0. 0001pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri; }div. Section1 { page: Section1; } Daca anul trecut, pe o suprafata de 38. 000 mp am vandut in magazinele Flanco peste 60. 000 de produse in .

ANAF ramburseaza TVA in valoare de 1.117,58 milioane lei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) ramburseaza, luna aceasta, suma de 1. 117,58 milioane de lei, aferenta deconturilor de TVA cu optiune de rambursare existente la 1 noiembrie, conform unui comunicat de presa.

Flanco estimeaza vanzari de peste 45 milioane lei in trei zile de Black Friday

Flanco, cel mai dinamic lan and t de retail electro-IT, organizeaza pentru al doilea an evenimentul de shopping Black Friday, in perioada 23-25 noiembrie, compania pregatind reduceri substantiale pentru cele mai cautate produse si a suplimentat echipa cu peste 100 de consultanti de vanzari si personal specializat, pentru a face fata traficului intens din cele 3 zile de shopping, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Carrefour vinde operatiunile din Indonezia pentru 525 milioane euro

Grupul francez Carrefour vinde pachetul majoritar de actiuni, de 60%, la operatiunile din Indonezia catre CT Corp, partenerul retailerului francez pe piata locala, parte a unui program de restructurare care vizeaza iesirea de pe pietele secundare, informeaza sursele de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )