Libnet.ro
UNICEF

01:05

USR a redactat motiunea simpla pe justitie. Nicusor Dan spune ca va fi semnata si de PNL

România Liberă România Liberă,
USR a redactat motiunea simpla pe justitie. Nicusor Dan spune ca va fi semnata si de PNL

Uniunea Salvati Romania a finalizat textul motiunii simple pe justitie, pe care o va depune la Parlament si in care solicita demiterea ministrului Justitiei, Florin Iordache, a anuntat miercuri presedintele USR, Nicusor Dan. continuă pe România Liberă

USR a redactat motiunea simpla prin care cere demiterea Ministrului Justitiei si a trimis o scrisoare deschisa presedintelui CE: Avem acordul ca si parlamentarii PNL vor semna motiunea

Nicusor Dan a anuntat miercuri ca USR a redactat motiunea simpla pe justitie prin care cere demisia sau demiterea lui ministrului Florin Iordache si ca are acordul presedintelui PNL Raluca Turcan ca aceasta va fi semnata si de parlamentarii liberali. Totodata, USR a trimis o scrisoare deschisa privind proiectele de ordonanta de urgenta care vizeaza modificarile legislatiei penale si gratierea catre presedintele Comsiei Europene, Jean-Claude Juncker.

USR a redactat motiunea simpla impotriva lui Iordache si a trimis o scrisoare Comisiei Europene pe tema gratierii

Liderul USR Nicusor Dan a anuntat ca parlamentarii formatiunii au redactat motiunea simpla pe tema Justitiei, indreptata impotriva ministrului Florin Iordache, primind asigurari si de la PNL ca liberalii o vor semna. USR a adresat in cursul zilei de miercuri si o scrisoare Comisiei Europene, in care critica intentia Guvernului de a emite o ordonanta de urgenta pe tema gratierii.

Vom semna motiunea de cenzura a PNL, daca va fi initiata. Nicusor Dan DA ULTIMATUM PSD-ului

Nicusor Dan spune ca este de partea PNL, iar daca partidul va initia motiune de cenzura, el si USR-ul vor fi alaturi. Liderul USR spune ca ceea ce actualul Guvern isi doreste este sa castige.

PNL si USR se coalizeaza impotriva Guvernului Grindeanu. Nicusor Dan:Vom semna motiunea de cenzura a PNL

Presedintele USR Nicusor Dan a anuntat ca parlamentarii formatiunii pe care o conduce vor semna motiunea de cenzura, in eventualitatea in care PNL o va initia.

Presedintele USR, Nicusor Dan: Ministrul Justitiei a mintit Parlamentul in timpul audierilor ministrilor Guvernului Grindeanu. USR va anunta, miercuri, motiunea simpla impotriva lui Florin Iordache

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a afirmat, pe pagina sa de Facebook ca parlamentarii USR vor anunta care este textul motiunii impotriva ministrului Justitiei, Florin Iordache.

Liderul USR, Nicusor Dan: Vom semna motiunea de cenzura a PNL. Ne vedem astazi in Piata Universitatii

Liderul USR, Nicusor Dan, anunta ca va semna motiunea de cenzura a PNL, daca aceasta va fi initiata, si spune ca formatiunea pe care o conduce va lupta impotriva planurilor PSD-ALDE in domeniul justitiei atat in Parlament, cat si in strada.

Nicusor Dan: Ne vedem in Piata Universitatii. Planul PSD de a sterge secolul de puscarie trebuie oprit

Presedintele USR, Nicusor Dan, anunta, intr-o postare pe Facebook, ca va participa la mitingul de duminica seara, din Piata Universitatii, deoarece este nevoie ca planul PSD, de a sterge secolul de puscarie pe care-l au de executat politicienii corupti sa fie oprit, motiv pentru care parlamentarii Uniunii Salvati Romania vor vota si motiunea de cenzura pe care doreste sa o initieze PNL.

Nicusor Dan: USR sustine initiativa presedintelui de a organiza un referendum pe problema amnistiei. De data asta, nimeni nu mai sta acasa

Nicusor Dan, liderul partidului USR a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care a declarat ca partidul sau sustine initiativa presedintelui privind Referendumul. USR sustine initiativa.

Liderul USR, Nicusor Dan, participa la protestul din centrul Bucurestiului impotriva legii amnistiei

Presedintele USR, Nicusor Dan, si-a anuntat duminica dupa-amiaza pe Facebook intentia de a participa la mitingul din Piata Universitatii impotriva legii gratierii si amnistiei.

Nicusor Dan, catre alegatorii PSD-ALDE: Puneti presiune pe cei pe care i-ati votat sa renunte la amnistie si gratiere

Presedintele USR, Nicusor Dan, lanseaza luni, pe Facebook, un apel catre alegatorii PSD si ALDE sa puna presiune pe politicienii pe care i-au votat ca sa renunte la amnistia si gratierea politicienilor penali si sa se ocupe de problemele reale ale tarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )