Libnet.ro
UNICEF

12:30

Se va vaccina Patriarhul Daniel impotriva noului coronavirus? Ce spunepurtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane (VIDEO)

B1 B1,
Se va vaccina Patriarhul Daniel impotriva noului coronavirus? Ce spunepurtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane (VIDEO)

Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, a declarat, luni seara, intr-o interventie in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, ca daca se va decide ca Patriarhul. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Papa Francisc se va vaccina saptamana viitoare impotriva Covid-19

Papa Francisc a declarat ca planuieste sa se vaccineze saptamana viitoare impotriva noului coronavirus si i-a indemnat pe toti oamenii sa se imunizeze. Cred ca este etic ca toti oamenii sa se.

Patriarhul Daniel a decis sa sustina vaccinarea impotriva COVID-19! Ministerul Sanatatii a facut anuntul

Ministerul Sanatatii a anuntat, duminica seara, pe pagina de Facebook a institutiei, ca liderul Bisericii Ortodoxe Romane, Patriarhul Daniel, a fost de acord sa sustina campania de informare asupra vaccinarii. Vestea buna a saptamanii, au notat reprezentantii Ministerului.

Ludovic Orban: Cu siguranta ma voi vaccina, sunt un om care cred cu tarie in vaccinare. ii indemn pe toti romanii, cu toata increderea, vaccinati-va!

Presedintele PNL si al Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, afirma ca se va vaccina cu serul impotriva noului coronavirus si i-a indemnat pe romani sa se imunizeze. Vaccinul e o solutie pentru a ne feri de imbolnavire si, dupa parerea mea, este singura solutie care poate sa duca la incetarea pandemiei si la revenirea la o viata normala, declara fostul premier.

Patriarhul Daniel a decis sa promoveze vaccinarea impotriva COVID-19: E gratuita. Voluntara. Sigura

Patriarhul Daniel, capul Bisericii Ortodoxe Romane, a acceptat sa promoveze vaccinul impotriva virusului care provoaca boala COVID.

Simona Halep a raspuns la cea mai arzatoare intrebare. Se va vaccina anti-covid-19 sau nu?

Simona Halep, castigatoarea de la Roland Garros si Wimbledon, a vrbit despre subiectul momentului, vaccinarea, si a raspuns la cea mai arazatoare intrebare: se va vaccina ea impotriva noului coronavirus sau nu? Simona Halep a raspuns la cea mai arzatoare intrebare intr-un interviu acordat Alpha News, Simona Halep a afirmat cu tarie ca isi va .

Ludovic Orban, intrebat daca se va vaccina anti-COVID-19: Cu siguranta, da. Vaccinul este solutia pentru a ne feri de imbolnavire, singura solutie care sa duca la incetarea pandemiei (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca se va vaccina impotriva noului coronavirus si i-a indemnat pe romani sa faca acelasi.

CORONAVIRUS |Prahova: Un al doilea cadru medical a avut reactii adverse la vaccinul anti-Covid-19

Un cadru medical din judetul Prahova, care a primit vineri serul pentru imunizare impotriva noului coronavirus, a prezentat reactii adverse, acesta fiind al doilea caz de acest gen dintr-un total de peste 2600 de.

Mihai Budeanu, primele declaratii dupa ce a fost la un pas de moarte din cauza noului coronavirus. Cum se simte cantaretul de la 3 Sud Est dupa externare

Mihai Budeanu, unul dintre solistiide la 3 Sud Est, a vorbit pentru prima data despre momentele de cumpana pe care le-a trait dupa ce a contractat noul coronavirus. Vedeta a povestit in emisiunea Vorbeste.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )