Libnet.ro
UNICEF

19:30

Vaccinuri: Statele Unite vor sa isi schimbe recomandarile dupa aparitia a doua reactii alergice

Hotnews Hotnews,
 Vaccinuri: Statele Unite vor sa isi schimbe recomandarile dupa aparitia a doua reactii alergice

Agentia SUA pentru medicamente a declarat joi ca lucreaza la modificari ale recomandarilor pentru vaccinul Pfizer BioNTech impotriva Covid-19, dupa reactiile alergice aparute la doua persoane injectate in tara, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Statele Unite vor sa schimbe recomandarile privind vaccinul anti-covid-19 dupa aparitia unor reactii alergice

Agentia Americana a Medicamentului a precizat ca lucreaza la modificari ale recomandarilor privind vaccinul de la PfizerBioNTech contra Covid-19, dupa ce au fost raportateanumite reactii alergice la doua.

Cine este prima persoana vaccinata impotriva COVID-19 in Statele Unite: Nu am simtit nicio diferenta fata de celelalte vaccinuri

O asistenta medicala din New York a devenit luni prima persoana care a fost vaccinata impotriva COVID-19 in Statele Unite, tara cu cele mai multe decese asociate coronavirusului din lume, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Marea Britanie si Statele Unite au semnat miercuri un acord pentru continuarea fluxului comercial post-Brexit

Marea Britanie si Statele Unite au semnat, miercuri, un acord referitor la procedurile vamale, pentru continuarea fluxului comercial intre cele doua tari, dupa ce britanicii se vor separa de Uniunea Europeana la sfarsitul acestui an, transmite Reuters.

Mike Pence va parasi Statele Unite imediat dupa confirmarea victoriei lui Joe Biden, anunta Politico

Vicepresedintele american va prezida sesiunea Congresului de pe 6 ianuarie care va aduce confirmarea finala a victoriei lui Joe Biden, urmand apoi sa paraseasca Statele Unite.

Nou record de aproape 250.000 de cazuri de Covid-19 confirmate in 24 de ore in Statele Unite

Statele Unite au inregistrat marti un nou record de infectari zilnice cu SARS-CoV-2, de peste 248. 000 de cazuri confirmate in 24 de ore, potrivit statisticilor anuntate de Universitatea Johns Hopkins, informeaza AFP.

Statele Unite au impus sanctiuni Turciei, din cauza achizitiei unor sisteme de aparare rusesti

Statele Unite au impus luni sanctiuni Turciei, din cauza achizitiei de sisteme de aparare sol-aer rusesti, avand ca tinta cea mai importanta entitate turca insarcinata cu dezvoltarea in domeniul apararii, presedintele si trei angajati ai acesteia. Turcia a condamnat masura ca fiind o mare greseala, afirmand ca va reactiona asa cum va fi necesar.

Statele Unite au impus luni sanctiuni Turciei, din cauza achizitiei de catre aceasta a unor sisteme de aparare rusesti

Statele Unite au impus luni sanctiuni Turciei, din cauza achizitiei de sisteme de aparare sol-aer rusesti, avand ca tinta cea mai importanta entitate turca insarcinata cu dezvoltarea in domeniul apararii, presedintele si trei angajati ai acesteia. Turcia a condamnat masura ca fiind o mare greseala, afirmand ca va reactiona asa cum va fi necesar, transmite Reuters.

Statele Unite depasesc 300.000 de morti de Covid-19 (Johns Hopkins)

Peste 300. 000 de oameni au murit de Covid-19 in Statele Unite, potrivit unei numaratori a Universitatii Johns Hopkins, luni, ziua lansarii unei campanii de vaccinare in masa in cea mai afectata tara din lume, potrivit AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )