Libnet.ro
UNICEF

21:00

Vaccinurile anti-Covid sunt eficiente si impotriva noii tulpini de coronavirus din Marea Britanie, potrivit expertilor Uniunii Europene

B1 B1,
Vaccinurile anti-Covid sunt eficiente si impotriva noii tulpini de coronavirus din Marea Britanie, potrivit expertilor Uniunii Europene

Expertii Uniunii Europene sustin cavaccinurile impotriva COVID-19sunt eficace si impotriva noii tulpini a coronavirusului SARS-CoV-2 descoperita in Marea Britanie, potrivitministrului german al. continuă pe B1

Ar fi o veste foarte buna: Vaccinurile raman eficiente impotriva noii variante de coronavirus (Berlin)

Expertii din Uniunea Europeana au ajuns la concluzia ca vaccinurile actuale impotriva coronavirusului raman eficiente impotriva noii variante de Covid-19 observata in special in Marea Britanie, a anuntat guvernul german duminica seara, relateaza AFP.

Vaccinurile anti-COVID sunt eficiente si in cazul noii variante de coronavirus, asigura ministrul german al sanatatii

Expertii Uniunii Europene au ajuns la concluzia ca vaccinurile impotriva COVID-19 concepute pana in prezent sunt eficace si impotriva noii variante a coronavirusului SARS-CoV-2, o mutatie ce a fost descoperita initial in Marea Britanie, a declarat duminica ministrul german al sanatatii, Jens Spahn, relateaza Agerpres.

Israelul isi inchide granitele pentru straini, de teama noii tulpini de coronavirus

Israelul a anuntat luni ca va interzice intrarea in tara a cetatenilor straini, pentru a limita raspandirea noii tulpini de coronavirus, considerata de catre experti cu 70% mai.

Ministrul german al Sanatatii: Vaccinul anti-COVID-19 este eficient si in cazul noii tulpini descoperite in Marea Britanie

Jens Spahn, ministrul Sanatatii din Germania, a declarat ca expertii eu ajuns la concluzia ca vaccinurile impotriva COVID-19 sunt eficiente si in cazul tulpinii descoperite in Marea Britanie.

Bolnavul Europei Marea Britanie, izolata de exterior din cauza noii tulpini a coronavirusului

Luni dimineata, Marea Britanie avea deja rupte legaturile cu cea mai mare parte a Europei dupa ce cei mai apropiati aliati ai sai au intrerupt calatoriile spre si dinspre Regatul Unit din cauza noii tulpini a coronavirusului, lucru ce a provocat haos pentru numeroase familii si companii cu doar zece zile inainte ca Londra sa iasa de pe orbita Uniunii Europene, transmite Reuters. 26 Federatia transportatorilor din Franta: Soferii sunt blocati in parcari de tir-uri fara toalete situatia devine catastrofalaUPDATE 10. 34 Situatia a dus luni dimineata la o depreciere de 2% a lirei sterline fata de dolar, fiind afectat si euro. Bursa londoneza a fost si ea lovita.

Italia va suspenda zborurile dinspre Marea Britanie din cauza noii tulpini de coronavirus

Guvernul italian va suspenda zborurile dinspre si catre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, unde aparitia unei noi tulpini de coronavirus mai contagioasa a determinat intrarea in lockdown a Londrei si a unei parti a Angliei, relateaza Agerpres.

Polonia suspenda zborurile dinspre Marea Britanie din cauza noii tulpini de coronavirus

Zborurile din Marea Britanie catre Polonia vor fi suspendate incepand de azi la miezul noptii din cauza ingrijorarilor legate de o noua tulpina de coronavirus, a anuntat un purtator de cuvant al guvernului polonez pe Twitter.

Israel isi inchide granitele, de teama noii tulpini de SARS-CoV-2. Niciun strain nu mai are voie sa intre in tara

Israel a anuntat luni ca va interzice intrarea in tara a tuturor strainilor, in incercarea de a preveni raspandirea noii tulpini de SARS-CoV-2, considerata a fi foarte contagioasa, potrivit Agerpres.

Romania se alatura statelor care suspenda zborurile din si catre Marea Britanie, din cauza noii tulpini de coronavirus Cei care vin din aceasta tara trebuie sa stea 14 zile in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis, duminica seara, suspendarea zborurilor din si catre Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. CNSU a mai decis introducerea Marii Britanii.

Bolnavul Europei. Tari din toata lumea au inchis usile Marii Britanii, ingrijorate in privinta raspandirii noii tulpini a virusului

Mai multe tari din Europa si restul lumii si-au inchis, luni, granitele pentru Marea Britanie, din cauza temerilor provocate de noua tulpina de coronavirus, extrem de contagioasa, provocand haos in transporturi si sporind riscul unei lipse de alimente cu cateva zile inainte ca Regatul Unit sa plece din Uniunea Europeana, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )