Libnet.ro
UNICEF

17:46

Bolnavul Europei Marea Britanie, izolata de exterior din cauza noii tulpini a coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 Bolnavul Europei Marea Britanie, izolata de exterior din cauza noii tulpini a coronavirusului

Luni dimineata, Marea Britanie avea deja rupte legaturile cu cea mai mare parte a Europei dupa ce cei mai apropiati aliati ai sai au intrerupt calatoriile spre si dinspre Regatul Unit din cauza noii tulpini a coronavirusului, lucru ce a provocat haos pentru numeroase familii si companii cu doar zece zile inainte ca Londra sa iasa de pe orbita Uniunii Europene, transmite Reuters. 26 Federatia transportatorilor din Franta: Soferii sunt blocati in parcari de tir-uri fara toalete situatia devine catastrofalaUPDATE 10. 34 Situatia a dus luni dimineata la o depreciere de 2% a lirei sterline fata de dolar, fiind afectat si euro. Bursa londoneza a fost si ea lovita. continuă pe Hotnews

Peste 200 de romani blocati la granita dintre Marea Britanie si Franta, din cauza noilor restrictii de transport

Peste 200 de cetateni romani sunt blocati la granita dintre dintre Franta si Marea Britanie, dupa ce Franta a interzis incepand duminica de la miezul noptii, pentru 48 de ore, toate transporturile dinspre Regatul Unit din cauza unei noi tulpini identificate de SARS-CoV-2, potrivit ziare. com.

Bolnavul Europei. Tari din toata lumea au inchis usile Marii Britanii, ingrijorate in privinta raspandirii noii tulpini a virusului

Mai multe tari din Europa si restul lumii si-au inchis, luni, granitele pentru Marea Britanie, din cauza temerilor provocate de noua tulpina de coronavirus, extrem de contagioasa, provocand haos in transporturi si sporind riscul unei lipse de alimente cu cateva zile inainte ca Regatul Unit sa plece din Uniunea Europeana, relateaza Reuters.

Romani blocati in Marea Britanie dupa inchiderea unor granite din cauza noii tulpini a coronavirusului

Sute de romani - turisti din cel putin 5 autocare si soferi de TIR - sunt blocati in trafic intre Marea Britanie si Franta, la traversarea Canalului Manecii, in urma interdictiilor de circulatie impuse de autoritatile din Franta din cauza noii tulpi a coronavirusului, conform asociatiei civice Voluntari in Europa.

Polonia suspenda zborurile dinspre Marea Britanie din cauza noii tulpini de coronavirus

Zborurile din Marea Britanie catre Polonia vor fi suspendate incepand de azi la miezul noptii din cauza ingrijorarilor legate de o noua tulpina de coronavirus, a anuntat un purtator de cuvant al guvernului polonez pe Twitter.

Canada suspenda zborurile dinspre Marea Britanie din cauza aparitiei unei noi tulpini de coronavirus

Canada, ca si alte tari, a decis sa suspende pentru 72 de ore zborurile de pasageri dinspre Marea Britanie, din cauza aparitiei in tara a noii tulpini de coronavirus, a anuntat Ottawa duminica seara.

Linii telefonice la ambasade pentru transportatorii romani blocati la frontierele cu Marea Britanie MAE anunta ca a cerut explicatii Frantei

Ministerul Afacerilor Externe spune ca a cerut gasirea unei solutii rapide pentru rezolvarea situatiei transportatorilor romani blocati la frontierele cu Marea Britanie, in contextul masurilor luate de unele state europene din cauza noii tulpini a virusului SARS-CoV-2 identificate in Anglia, si precizeaza ca decizia Frantei de inchidere a frontierei cu Regatul Unit este aplicabila pentru 48 de ore, in asteptarea unor masuri coordonate la nivel european. Romani blocati in Marea Britanie dupa inchiderea unor granite din cauza noii tulpini a coronavirusului.

Olanda interzice zborurile din Marea Britanie din cauza noii tulpini a coronavirusului SARS-CoV-2

Guvernul olandez a suspendat duminica toate zborurile de pasageri provenind din Marea Britanie pana pe 1 ianuarie, dupa descoperirea in teritoriul Olandei a unui caz de contaminare cu noua tulpina de COVID-19 identificata in apropiere de Londra, relateaza AFP.

Polonia suspenda zborurile dinspre Marea Britanie, dupa descoperirea in Regatul Unit a unei noi tulpini de coronavirus

Polonia, ca si alte tari, a decis ca zboruriledin Marea Britanie catre Polonia vor fi suspendate incepand de luni la miezul noptii din cauza noii tulpinide coronavirus, a anuntat un purtator de.

Noua tulpina de coronavirus - Canada suspenda zborurile dinspre Marea Britanie

Canada, ca si alte tari, a decis sa suspende pentru 72 de ore zborurile de pasageri dinspre Marea Britanie, din cauza aparitiei in tara a noii tulpini de coronavirus, a anuntat Ottawa duminica seara, scrie AFP.

Raed Arafat: Noua tulpina de COVID este detectata de testele existente. Am suspendat zborurile din cauza contagiozitatii foarte mari!

Secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat, a explicat in direct, la Antena 3, motivele pentru care autoritatile romane au decis suspendarea zborurilor intre Romania si Marea Britanie precum si ce se va intampla cu pacientii care se infecteaza cu noua tulpina de COVID-19, depistata in Regatul Unit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )