Libnet.ro
UNICEF

21:31

Val de arestari in Tunisia, dupa atacul de la hotelul din Sousse

România Liberă România Liberă,
Val de arestari in Tunisia, dupa atacul de la hotelul din Sousse

Autoritatile tunisiene au arestat 12 persoane suspectate ca ar avea legatura cu atentatul impotriva hotelului din statiunea tunisiana Sousse si cauta doi barbati care s-au antrenat intr-o tabara jihadista impreuna cu atacatorul, a declarat joi un oficial. continuă pe România Liberă

ARESTARI in lant, dupa atacul terorist din Tunisia

Fortele de securitate au arestat mai multi suspecti in legatura cu atacul armat comis vineri in statiunea tunisiana Sousse, in care au fost masacrati 38 de turisti straini, a anuntat ministrul tunisian de Interne Najem Gharsalli.

Mii de turisti parasesc Tunisia dupa atacul de vineri de pe o plaja din Sousse

Mii de vizitatori parasesc Tunisia ca urmare a atacului de vineri de pe o plaja din Sousse, in urma caruia 39 de turisti au murit, majoritatea fiind cetateni britanici. Exista insa in prezent doua curente: ce.

Atacul sangeros de pe o plaja din Sousse, surprins de un tunisian (VIDEO)

Un clip al atentatului terorist de pe plaja din Sousse, soldat cu 39 de morti, il infatiseaza pe ucigas care impusca mortal un om in strada in timpul masacrului. Zgomotul focurilor de arme poate fi auzit.

Politistii tunisieni au retinut mai multi suspecti in cazul atacului terorist din Sousse

Politia tunisiana a arestat mai multi suspecti, banuiti ca aveau legaturi cu studentul care a masacrat zeci de turisti pe o plaja din Sousse, transmite Ministerul de Interne. Anchetatorii sustin ca atacatorul .

Tunisia: Mai multi de suspecti care ar avea legatura cu atentatul de vineri din Sousse au fost arestati

Un prim grup de suspecti asociati cu autorul atentatului de vineri din statiunea tunisiana Sousse au fost arestati, au anuntat luni autoritatile tunisiene, informeaza AFP. Am inceput prin arestarea unui prim.

Turismul tunisian va pierde cel putin 515 milioane de dolari in 2015, dupa atentatul din Sousse

Veniturile provenite din turism ale Tunisiei vor scadea cu cel putin 515 milioane de dolari, circa un sfert din valoarea estimata pentru 2015, in urma atacului terorist de vineri in care au fost ucise 39 de.

141 de oameni au murit, dupa accidentul aviatic din Indonezia

In urma prabusirii unui avion militar intr-o zona locuita din Medan, un oras important de pe Insula Sumatra, au murit 141 de persoane, a anuntat politia miercuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )