Libnet.ro
UNICEF

13:15

141 de oameni au murit, dupa accidentul aviatic din Indonezia

România Liberă România Liberă,
141 de oameni au murit, dupa accidentul aviatic din Indonezia

In urma prabusirii unui avion militar intr-o zona locuita din Medan, un oras important de pe Insula Sumatra, au murit 141 de persoane, a anuntat politia miercuri. continuă pe România Liberă

Massachusetts: Trei oameni au murit dupa ce un avion s-a prabusit peste o casa (VIDEO)

Trei persoane care se aflau la bordul unui avion de mici dimensiuni au murit dupa ce s-au prabusit peste o casa in statul Massachusetts. Politia din Massachusetts a anuntat ca in urma prabusirii avionului,.

Cel putin 113 persoane au murit dupa prabusirea unui avion militar intr-un cartier rezidential. FOTO si VIDEO de la SCENA TRAGEDIEI

30 - Cel putin 113 persoane au murit, dupa ce un avion militar de transport s-a prabusit peste un hotel din Indonezia, informeaza agentiile de presa din intreaga lume, citand un inalt oficial mi.

Monica Davidescu nu s-a recuperat nici acum dupa accidentul de la Dansez pentru tine

Monica Davidescu nu s-a recuperat nici acum dupa accidentul de la Dansez pentru tine. Actrita a reluat sesiunile de kinetoterapie pentru ca are probleme atunci cand vrea sa urce scarile.

O batrana a murit dupa ce a cazut de la etajul patru

O femeie din Ploiesti a murit dupa ce a cazut de la balconul blocului in care locuia, informeaza observatorulph. ro. Potrivit IPJ Prahova, femeie in varsta de 79 de ani a cazut de la balconul apartamentului.

Un celebru rapper american a murit dupa ce a fost impuscat

Unul dintre cei mai cunoscuti rapperi americani, FatHead, a murit dupa ce a fost impuscat in timpul unui jaf nereusit, scrie ziarulring. ro. Potrivit presei americane, Sylvester Morris, pe numele sau real, s-ar fi.

Constanta: Un barbat care circula pe marginea unui drum a murit dupa ce a fost lovit de o masina (VIDEO)

Tragedie in judetul Constanta, unde un barbat care circula pe marginea unui drum a murit dupa ce a fost lovit de o masina, informeaza B1 TV. Oboseala se pare ca este principala cauza a accidentului. Nu am vaz.

UPDATE. 116 persoane au murit dupa prabusirea unui avion militar intr-un cartier rezidential. Bilantul victimelor ar putea sa creasca

Cel putin 116 persoane au murit marti in Indonezia in urma accidentului unui avion militar care s-a prabusit intr-o zona locuita din Medan, un mare oras din Sumatra, relateaza AFP. Avionul, un Hercules C-130.

Un vulcan din Indonezia s-a trezit la viata dupa o perioada de calm, aruncand cenusa si fum

Un vulcan din provincia indoneziana Java de Est a aruncat luni fum si cenusa, trezindu-se la viata dupa o perioada de calm, a declarat un oficial local citat de agentia DPA, noteaza Agerpres. Vulcanul situat.

TRAGEDIE. O fata de sase ani A MURIT dupa ce a fost lovita de un TRACTOR

Teal Amelia David, o fata de sase ani din zona Oxfordshire, a murit duminica, dupa ce a fost lovita de un tractor. Politia a fost chemata in jurul orei 08:40 ora locala) pentru a verifica.

Dej: Un cetatean ucrainean a murit dupa ce masina condusa de sotie s-a izbit de un TIR care circula regulamentar

Accident tragic in Dej, un cetatean ucrainean si-a pierdut viata dupa ce masina condusa de sotia sa a intrat pe contrasens si s-a izbit de un tir care circula regulamentar, informeaza B1 TV. Potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )