Libnet.ro
UNICEF

23:31

Politistii tunisieni au retinut mai multi suspecti in cazul atacului terorist din Sousse

Antena3 Antena3,
Politistii tunisieni au retinut mai multi suspecti in cazul atacului terorist din Sousse

Politia tunisiana a arestat mai multi suspecti, banuiti ca aveau legaturi cu studentul care a masacrat zeci de turisti pe o plaja din Sousse, transmite Ministerul de Interne. Anchetatorii sustin ca atacatorul . continuă pe Antena3

Suspectul retinut in cazul atacului din Franta a recunoscut ca si-a ucis seful

Suspectul retinut in cazul atacului terorist de vineri de la o uzina chimica din Franta a recunoscut ca si-a ucis seful, a declarat duminica o sursa apropiata anchetei, citata de Reuters in pagina electronica.

Tunisia: Mai multi de suspecti care ar avea legatura cu atentatul de vineri din Sousse au fost arestati

Un prim grup de suspecti asociati cu autorul atentatului de vineri din statiunea tunisiana Sousse au fost arestati, au anuntat luni autoritatile tunisiene, informeaza AFP. Am inceput prin arestarea unui prim.

Autoritatile tunisiene: Masacrul din Tunisia are mai multi autori

Masacrul din Tunisia in care au murit cel putin 38 de oameni are mai multi autori. Victimele macelului de pe plaja din Sousse spun ca studentul de 23 de ani care a fost ucis in urma confruntarilor cu politia nu.

Mai multi turisti moldoveni care mergeau intr-o vacanta all inclusive in Bulgaria au fost inselati de agentia de turism

Mai multi cetateni moldoveni au plecat in vacanta in Bulgaria dupa ce au achitat un sejur de zece zile la un hotel de patru stele all inclusive. Cand au ajuns acolo, o femeie, care a platit 260 de euro pentru.

Tunisia: Zece dintre cele 38 de victime ale atentatului au fost identificate. Cei mai multi dintre ei sunt britanici

Zece dintre cele 38 de victime ale atentatului de vineri din Tunisia au fost identificate. Cei mai multi dintre ei sunt britanici. Zece din totalul celor 38 de cadavre au fost identificate: sunt 8 britanici, un belgian .

Liga domnilor trimisi in judecata. Doi parlamentari, un primar si mai multi consilieri locali

Doi parlamentari, un primar si mai multi consilieri locali au fost trimisi in judecata de DNA. Este vorba despre senatorul Florin Constantinescu si deputatul Neculai Ratoi, dar si de actualul primar.

Un om a murit si mai multi au fost raniti intr-un atentat comis la o uzina din Franta. Unul dintre atacatori si-a declarat apartenenta la Statul Islamic (VIDEO)

Un atentat probabil jihadist a fost comis la o uzina de gaz industrial din Saint-Quentin-Fallavier, aproape de Lyon, informeaza Mediafax. Un cadavru decapitat a fost gasit in apropiere. Un om a murit si mai multi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )