Libnet.ro
UNICEF

20:30

Valcea. Incendiu puternic in padurea din jurul releului Cozia

Antena3 Antena3,
Valcea. Incendiu puternic in padurea din jurul releului Cozia

Un incendiu a izbucnit, sambata, la padurea din jurul releului Cozia, judetul Valcea, in golul alpin si in padurea de rasinoase, molid si jneapan, din cauza rafalelor de vant si a turbei foarte uscata. continuă pe Antena3

Valcea: Incendiu la padurea din jurul releului Cozia

Un incendiu a izbucnit, sambata seara, la padurea din jurul releului Cozia, judetul Valcea, in golul alpin si in padurea de rasinoase, molid si jneapan, din cauza rafalelor de vant si a turbei foarte.

Incendiu puternic la padurea din jurul releului Cozia

Un incendiu a izbucnit, azi, la padurea din jurul releului Cozia, judetul Valcea, in golul alpin si in padurea de rasinoase, molid si jneapan, din cauza rafalelor de vant si a turbei foarte uscata si deasa, relateaza Mediafax.

Incendiu puternic pe versantul sudic al Muntelui Cozia: MAI intervine cu elicoptere pentru stingerea flacarilor

Un puternic incendiu a izbucnit, sambata, pe Muntele Cozia, judetul Valcea, flacarile extinzandu-se din cauza rafalelor de vant si a turbei foarte uscate, transmite Mediafax. Pompierii au reluat duminica.

Incendiu puternic de padure in Muntii Buzaului: Peste 50 de pompieri si silvicultori intervin pentru stingerea lui

Desi valul de caldura s-a mai domolit odata cu inceperea toamnei calendaristice, incendiile fac inca ravagii in muntii din tara. Cel mai recent, miercuri a izbucnit un incendiu puternic in Muntii Buzaului,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )