Libnet.ro
UNICEF

16:30

Valcea: Peste 29.000 de consumatori din sapte localitati nu au curent electric.

România Liberă România Liberă,
Valcea: Peste 29.000 de consumatori din sapte localitati nu au curent electric.

Peste 29. 000 de consumatori din sapte localitati ale judetului Valcea nu au curent electric, sambata seara, ca urmare a avariilor survenite pe reteaua de alimentare cu energie electrica a CEZ, informeaza Mediafax. Sunt afectate localitatile Cazanesti, Malaia, Brezoi, Voineasa, Salatrucel, Budesti si Olanu. Un numar de 17 echipe de interventie lucreaza in teren pentru remedierea defectiunilor. In cursul zilei, alimentarea cu electricitate a fost intrerupta total sau partial in 24 de . continuă pe România Liberă

Valcea: Peste 29.000 de persoane din sapte localitati, fara curent electric din cauza viscolului

Peste 29. 000 de consumatori din sapte localitati ale judetului Valcea nu au curent electric, sambata seara, ca urmare a avariilor survenite pe reteaua de alimentare cu energie electrica a CEZ, relateaza.

Peste 16.000 de locuinte din Arges, fara curent electric din cauza viscolului

Peste 16. 000 de locuinte din judetul Arges au ramas, sambata, fara curent electric potrivit datelor centralizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, relateaza Agerpres. Ninsoarea si viscolul au.

DN 1D, inchis, DN 71, cu restrictii de circulatie: Mii de oameni din Prahova, fara curent electric

Drumul national 1D Albesti - Slobozia este inchis, circulatia pe DN 71 Sinaia - Targoviste este restrictionata pentru masinile mai mari de 3,5 tone, un drum judetean din Prahova a fost inchis din cauza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )