Libnet.ro
UNICEF

14:15

Valcea: Peste 29.000 de persoane din sapte localitati, fara curent electric din cauza viscolului

B1 B1,
Valcea: Peste 29.000 de persoane din sapte localitati, fara curent electric din cauza viscolului

Peste 29. 000 de consumatori din sapte localitati ale judetului Valcea nu au curent electric, sambata seara, ca urmare a avariilor survenite pe reteaua de alimentare cu energie electrica a CEZ, relateaza. continuă pe B1

Valcea: Peste 29.000 de consumatori din sapte localitati nu au curent electric.

Peste 29. 000 de consumatori din sapte localitati ale judetului Valcea nu au curent electric, sambata seara, ca urmare a avariilor survenite pe reteaua de alimentare cu energie electrica a CEZ, informeaza Mediafax. Sunt afectate localitatile Cazanesti, Malaia, Brezoi, Voineasa, Salatrucel, Budesti si Olanu. Un numar de 17 echipe de interventie lucreaza in teren pentru remedierea defectiunilor. In cursul zilei, alimentarea cu electricitate a fost intrerupta total sau partial in 24 de .

Prahova: Aproximativ 7.000 de persoane din trei comune, izolate din cauza viscolului (VIDEO)

Aproximativ 7. 000 de persoane din trei comune prahovene sunt izolate, sambata dupa-amiaza, dupa ce autoritatile au inchis, din cauza viscolului puternic, drumurile judetene care duc catre localitatile Fulga,.

Peste 4.000 de oameni din 12 localitati vasluiene, fara energie electrica de peste 30 de ore

Peste 4. 000 de persoane din 12 localitati vasluiene sunt fara curent electric de peste 30 de ore, dupa ce o parte din reteaua care alimenteaza cu energie electrica doua comune s-a prabusit pe camp sub.

Cod portocaliu: Cateva zeci de localitati, fara curent electric. In Capitala nu sunt avarii majore

Din cauza conditiilor meteo deosebite, cateva zeci de localitati au ramas fara curent electric in tara. Vicepremierul Gabriel Oprea anuntase sambata, la comandamentul de iarna de la ministerul de interne, ca 46 de comunse si 71 de sate nu au electricitate.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )