Libnet.ro
UNICEF

22:45

Valea Oltului, blocata din cauza caderilor de pietre

România Liberă România Liberă,
Valea Oltului, blocata din cauza caderilor de pietre

Valea Oltului este blocata, marti la pranz, din cauza caderilor de pietre de pe versanti. Incidentul a avut loc la km 199 la iesirea din localitatea Calimanesti spre Brezoi, potrivit IPJ Valcea. continuă pe România Liberă

Traficul rutier, blocat pe Valea Oltului

Traficul rutier blocat pe DN 7, care face legatura intre Sibiu si Ramnicu Valcea, din cauza caderilor de pietre de pe versanti.

Trafic rutier, restrictionat din cauza NINSORILOR. Vezi ce DN este afectat

Traficul rutier de pe DN 17 A, intre Campulung Moldovenesc si Marginea, judetul Suceava, a fost restrictionat din cauza ninsorii care a creat probleme. Restrictii au aparut, pe acelasi segment si in traficul feroviar.

Cursele de pasageri care trec pe deasupra Iranului si Irakului ar putea fi in pericol din cauza rachetelor lansate de Rusia din Marea Caspica catre Siria

Avioanele de pasageri care zboara peste Iran, Irak si Marea Caspica ar putea fi in pericol din cauza rachetelor de croaziera cu raza lunga lansate de Rusia catre obiective din Siria, avertizeaza agentiile internationale pentru siguranta aeriana, potrivit the Telegraph.

Porturile constantene, inchise din cauza vantului puternic

Porturile Constanta Nord si Constanta Sud - fluvial au fost inchise, marti, din cauza vantului puternic, care sufla in rafale cu viteze care pot depasi 60 de kilometri pe ora.

VIDEO O reclama frantuzeasca anti-sexista a starnit dispute pe retelele de socializare din cauza mesajului discriminatoriu transmis

Difuzarea reclamei a fost interzisa in urma disputelor starnite in mediul online din cauza promovarii stereotipurior de gen, desi mesajul ce se dorea a fi transmis era, dimpotriva, egalitatea de gen la locul de munca, conform theguardian. com.

Ponta: Moldova se afla intr-o perioada dificila din cauza sanctiunilor economice impuse Rusia

Premierul Victor Ponta este de parere ca perioada dificila pe care o traverseaza Republica Moldova este cauzata in special de sanctiunile economice impuse de Rusia deoarece Chisinaul a semnat anul trecut Acordul de asociere la UE, el precizand totodata ca Romania are datoria sa ajute tara vecina.

SUA a retras portavionul USS Theodore Roosevelt din Golful Persic. Care este explicatia oficiala

Portavionul USS Theodore Roosevelt a fost retras de Statele Unite din Golful Persic, o miscare care i-a nelinistit pe analistii militari american in conditiile in care prezenta rusa in regiune s-a accentuat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )