Libnet.ro
UNICEF

22:00

Trafic rutier, restrictionat din cauza NINSORILOR. Vezi ce DN este afectat

România Liberă România Liberă,
Trafic rutier, restrictionat din cauza NINSORILOR. Vezi ce DN este afectat

Traficul rutier de pe DN 17 A, intre Campulung Moldovenesc si Marginea, judetul Suceava, a fost restrictionat din cauza ninsorii care a creat probleme. Restrictii au aparut, pe acelasi segment si in traficul feroviar. continuă pe România Liberă

Traficul feroviar este ingreunat in Gara de Nord din cauza unor deranjamente electrice

Traficul feroviar se desfasoara cu dificultate, vineri la pranz, in Gara de Nord din cauza unor deranjamente electrice produse la sistemul de dirijare a traficului, informeaza un comunicat al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA.

VIDEO O reclama frantuzeasca anti-sexista a starnit dispute pe retelele de socializare din cauza mesajului discriminatoriu transmis

Difuzarea reclamei a fost interzisa in urma disputelor starnite in mediul online din cauza promovarii stereotipurior de gen, desi mesajul ce se dorea a fi transmis era, dimpotriva, egalitatea de gen la locul de munca, conform theguardian. com.

Erdogan: Rusia ar putea pierde interesele economice in Turcia, din cauza Siriei

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat, joi, ca Rusia are interese economice importante in Turcia in domeniul nuclear si in sectorul gazelor naturale, pe care nu trebuie sa le piarda din cauza Siriei, sursa de tensiuni intre Moscova si Ankara.

Romania - Finlanda: Traficul rutier, restrictionat inainte si dupa meci

Traficul rutier de pe strazile din jurul Arenei Nationale din Bucuresti va fi restrictionat, gradual, inainte si dupa meciul Romania - Finlanda, care debuteaza la ora 21. 45, din preliminariile Euro 2016.

VIDEO Ce trebuie sa stim despre operatia de deviatie de sept? Dr.Ana-Maria Apostol: Din cauza deviatiei de sept, creierul nu primeste oxigen cum trebuie, iar calitatea vietii se strica

Deviatia de sept este o problema des intalnita, dar putin pacienti stiu ca aceasta se poate agrava pe parcurs, deteriorand calitatea vietii. Dr. Ana-Maria Apostol, medic specialist ORL, a explicat care sunt simptomele, cum se pune diagnosticul si cand stim ca a venit momentul sa ne facem curaj si sa efectuam interventia chirurgicala. In ceea ce priveste, recuperarea de dupa operatie, Dr. Apostol precizeaza ca vindecarea post-operatorie a unei deviatii de sept dureaza intre 4 si 6 saptamani, adaugand ca pacientul trebuie sa aiba rabdare.

Japonia: Mii de persoane, evacuate din cauza amenintarii unui taifun

Mii de persoane din orasul japonez Nemuro si regiuni invecinate din insula Hokkaido au primit ordin de evacuare, pentru ca un taifun puternic, Choi-Wan, se indreapta spre regiunile respective.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )