Libnet.ro
UNICEF

08:45

Valentina Pelinel face sport, chiar daca e INSARCINATA! Uite ce exercitii face pentru a nu lua prea mult in greutatea

Antena3 Antena3,
Valentina Pelinel face sport, chiar daca e INSARCINATA! Uite ce exercitii face pentru a nu lua prea mult in greutatea

Valentina Pelinel a fost intotdeauna o persoana activa, iar acum chiar daca este insarcinata continua sa faca foarte multa miscare. Luminita Nicolescu este antrenoarea Valentinei de ani buni si cele doua au facut o. continuă pe Antena3

Valentina Pelinel, surprinsa intr-un moment delicat

Valentina Pelinel traieste cea mai frumoasa perioada a vietii sale, dupa ce a anuntat ca asteapta primul sau copil. Chiar daca este gravida, Valentina Pelinel face exercitii fizice, deoarece nu vrea sa se.

Valentina Pelinel, dezvaluri despre sarcina. Care este cel mai mare regret al blondei

Valentina Pelinel a anuntat in urma cu doar cateva zile ca este insarcinata. Fostul model si-a dorit mult un copil, iar acum ca poarta in pantece un baietel, a declarat ca regreta ca nu a facut acest.

Valentina Pelinel, mesaj misterios pe Facebook

Valentina Pelinel a postat pe Facebook un citat din Salman Rushdie. Singurii oameni care percep intregul tablou sunt cei care ies afara din cadru. , a scris blonda pe reteaua de socializare. Valentina Pelinel a a.

Valentina Pelinel, primele declaratii despre sarcina

Valentina Pelinel 35 de ani) a declarat intr-o emisiune de la postul Antena Stars ca spera sa fie o mama buna, fara a da detalii despre cine ar putea fi tatal copilului.

Valentina Pelinel, in rochie de mireasa, la sfarsitul lunii. Mihaela si Alina Borcea vor fi prezente la eveniment

Valentina Pelinel va imbraca la sfarsitul acestei luni rochia de mireasa in cadrul unui targ de moda. La eveniment vor fi prezente Mihaela si Alina Borcea. Una dintre firmele inscrise deja la expozitia cu vanzare.

Valentina Pelinel, Cristi Borcea si educatia pentru sanatate

Zilele astea am fost ocupata cu canasta de vacanta si n-am prea deschis stirile. Inevitabil, totusi, am auzit ca doamna Pelinel e insarcinata. Si ca exista sanse ca tatal copilului ei sa fie Cristi Borcea, momentan cofrat la Poarta Alba, cum se spunea in lumea buna pe vremuri.

Caru' cu Vedete: Ai trait sa auzi si asta! Maneaua lui Borcea si Pelinel face ravagii; Imagini de infarct! Daniela Crudu, pictorial sexy pentru luptatorii MMA; Un solist roman va canta la San Remo. Este pentru prima oara in istoria festivalului

Crede cineva ca are 47 de ani? Imaginile in care Tania Budi zici ca e pustoaica. Este trecuta de mult de 40 de ani, dar pare ca a gasit elixirul. Liv Tyler este din nou insarcinata. Cuplul Liv Tyler si David Gardner ne dau o veste minunata: ei vor deveni din nou parinti! Nu a trecut nici un an.

Cinci afaceri de care sa te ocupi de acasa, chiar daca ziua esti la job

Daca iti doresti mai multi bani, nu te limita doar la a schimba jobul pentru un salariu mai mare. Indrazneste sa te gandesti si la un venit suplimentar consistent care sa vina chiar din propriul tau business. Noi iti prezentam cinci idei de afaceri de.

Dieta de vedeta! Carmen Negoita face sport acasa pentru o silueta de vis

Este intr-o forma de zile mari, insa pentru asta, Carmen Negoita nu renunta sa faca sport acasa de trei ori pe saptamana. La asta se adauga si o alimentatie sanatoasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )