Libnet.ro
UNICEF

20:15

Valeriu Zgonea, despre noul sef interimar al PSD: Partidul a iesit din criza. Liviu Dragnea a fost cea mai buna solutie, e un om care cunoaste bine organizatiile (VIDEO)

B1 B1,
Valeriu Zgonea, despre noul sef interimar al PSD: Partidul a iesit din criza. Liviu Dragnea a fost cea mai buna solutie, e un om care cunoaste bine organizatiile (VIDEO)

Valeriu Zgonea a fost alaturi de Liviu Dragnea la conferinta de presa de dupa votul dat de social democrati pentru sefia interimara a PSD. Presedintele Camerei Deputatilor a declarat ca am inchis rapid si. continuă pe B1

Care sunt noile prioritati ale PSD, anuntate de noul sef interimar Liviu Dragnea

Noul presedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa ce a primit votul de incredere al colegilor in CExN, ca obiectivele partidului sunt acum de a face o echipa putenica si care sa.

Noul sef al PSD: Valeriu Zgonea trebuie pus in valoare de partid

Noul presedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca seful Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ar trebui pus in valoare de partid. Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor,.

Ponta NU considera ca votul din PSD este o infrangere. Ce a declarat premierul despre noul sef al partidului

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri la B1 TV, referitor la alegerea lui Dragnea la sefia PSD, ca partidul este liber sa aleaga pe cine vrea, adaugand ca, daca ar fi ramas la sedinta CExN, ar fi votat-o pe Rovana Plumb.

Liviu Dragnea a fost numit noul sef al PSD

Liviu Dragnea a fost ales sef interimar al PSD, de membrii Comitetul Executiv al partidului, castigand astfel batalia impotriva Rovanei Plumb, potrivit unor surse social-democrate obtinand 65 de voturi pentru fata de 18, in timp ce doua.

Surse: Valeriu Zgonea ar putea candida la sefia interimara a PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ar putea candida la sefia interimara a PSD, au declarat unele surse politice pentru Mediafax. Astfel, pe surse, functia de presedinte interimar al PSD va fi.

Ce a declarat Valeriu Zgonea, dupa ce Dragnea a castigat sefia PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, la finalul Comitetului Executiv al PSD, ca Liviu Dragnea este cea mai buna solutie pentru PSD, in acest moment, si l-a sustinut.

Liviu Dragnea este noul presedinte interimar al PSD

Liviu Dragnea este noul presedinte interimar al PSD, informeaza B1 TV. Dragnea a fost ales la conducerea interimara a partidului in urma votului din cadrul Comitetului Executiv al PSD, cu 65 de voturi, potrivit.

Valeriu Zgonea: PSD nu este o victima a luptei anticoruptie, ci este singurul partid care si-a asumat in mod real si ferm lupta pentru intarirea statului de drept

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sustine ca PSD este singurul partid care si-a asumat in mod real si ferm actiunile, devenind totodata partidul care a sangerat cel mai mult, facand.

Ce a spus Zgonea despre sedinta care a avut loc in biroul sau inainte de Comitetul Executiv al PSD

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, miercuri, ca liderii PSD vin intotdeauna la el in birou si a spus ca el este un mediator.

SURSE: Valeriu Zgonea ar putea candida pentru presedintia interimara a PSD

Rovana Plumb si Liviu Dragnea nu sunt singurii candidati inscrisi entru sefia interimara a PSD. Reprezentantii mai multor organizatii PSD sustin, cu cateva ore inaintea CEx, ca in lupta s-ar inscrie si Ecaterina Andronescu si Valeriu Zgonea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )