Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un vanator din America a fost ucis de un caprior pe care credea ca l-a impuscat mortal

Hotnews Hotnews,
 Un vanator din America a fost ucis de un caprior pe care credea ca l-a impuscat mortal

Un vanator din America a murit dupa ce a fost strapuns cu coarnele de un caprior pe care credea ca l-a impuscat mortal, scrie BBC News. continuă pe Hotnews

Subiectele zilei: Comunicarile radio din dosarul mortii politistului Gigina: Bogdane, mergi si fa bresa, mergi pe contrasens, fa bresa!; CTP: Nu inteleg de ce TAROM nu se desfiinteaza; Clanul care face legea in codrul unde a fost ucis padurarul Liviu Pop

Oana Moraru: Nu ne mai putem creste copiii nici cu doamne ambitioase, care produc olimpici dresati, nici cu traineri de ocazie care au citit vreo doua carti de parenting. DW: Cititorii de ziare din Australia au vazut negru in fata ochilor. Numai linii negre peste tot - in loc de texte si poze. in semn de protest fata de ingradirea libertatii presei, cele mai renumite ziare.

Cine a fost patriarhul-securist care a spus Iisus este sovietic!

In noaptea de 12 spre 13 august 1944, Gheorghe Gheorghiu-Dej evadeaza, fugind prin cimitir, din lagarul de la Targu Jiu. Viitorul lider comunist sta ascuns, vreme de 10 zile, in casa unui preot de pe langa.

ANPC si bacteriile din bauturile KFC: Decizia companiei care opereaza brandul

Paul Anghel, directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului ANPC) a descoperit, in urma unor controale, bacterii coliforme si enterococi intestinali in gheata cu care erau preparate bauturile racoritoare in reteaua KFC. Ulterior, compania a spus, potrivit Mediafax, ca a decis oprirea tuturor masinilor de gheata din toate restaurantele lantului din tara, pana la finalizarea verificarilor, si a demarat o investigatie interna pentru a determina cauzele care au condus la aparitia unor bacterii in gheata cu care erau pregatite bauturile racoritoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )