Libnet.ro
UNICEF

14:30

ANPC si bacteriile din bauturile KFC: Decizia companiei care opereaza brandul

Hotnews Hotnews,
 ANPC si bacteriile din bauturile KFC: Decizia companiei care opereaza brandul

Paul Anghel, directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului ANPC) a descoperit, in urma unor controale, bacterii coliforme si enterococi intestinali in gheata cu care erau preparate bauturile racoritoare in reteaua KFC. Ulterior, compania a spus, potrivit Mediafax, ca a decis oprirea tuturor masinilor de gheata din toate restaurantele lantului din tara, pana la finalizarea verificarilor, si a demarat o investigatie interna pentru a determina cauzele care au condus la aparitia unor bacterii in gheata cu care erau pregatite bauturile racoritoare. continuă pe Hotnews

E oficial! S-a semnat decizia prin care Laura Codruta Kovesi devine procuror-sef european

Presedintele Parlamentului European, David Sassoli, si ministrul pentru afaceri europene al Finlandei, Tytti Tuppurainen, tara care asigura presedintia Consiliului UE, au semnat decizia prin care Laura Codruta.

Cine este barbatul care a rapit o fata de 13 ani din Cluj. Legatura incredibila pe care o are cu minora

Politia Romana a activat sistemul de Alerta, rapire copil!, in cazul unei fete de 13 ani. Adolescenta se numeste Daria Maria Puica, iar politistii il suspecteaza ca o ruda a acesteia s-ar face responsabil de o asemenea fapta. Autoritatile sunt acum in cautarea unui tanar de 27 de ani, despre care se crede ca a .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )