Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vantul face suluri de zapada pe drumurile din sud-est

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vantul face suluri de zapada pe drumurile din sud-est

Pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta si pe drumurile nationale din sud-estul tarii, vantul bate cu putere si se formeaza suluri de zapada, informeaza, miercuri, Centrul Infotrafic din Politia Romana. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE. Romania sub nameti. Doua femei au murit in ambulantele BLOCATE in zapada. A fost COD ROSU in Buzau, Vrancea si Braila. COD GALBEN de ninsori si viscol in 10 judete din din est si sud-est, pana marti dimineata. Trenuri blocate in camp. Curse aerien

Judetele Buzau, Vrancea si Braila au fost plasate sub cod rosu de ninsoare si vant, luni, de la ora 8. 30 pana la 13. 00, potrivit ANM. Sunt asteptate intensificari ale vantului cu rafale de peste 85 - 90 km/h, ninsoare abundenta, puternic viscolita si troienita si vizibilitate redusa spre zero. Circulatia este oprita total in judetele Braila si Buzau. Sunt trei trenuri oprite in camp. Zeci de localitati au ramas fara electricitate. Si circulatia aeriana si maritima sunt afectate. din est si sud-est, .

O noua avertizare meteo: Cod GALBEN de ninsori in 10 judete din est si sud-est

10 judete din estul si sud-estul tarii se afla sub cod galben de ninsori si vant pana marti, la ora 06. 00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Infotrafic: Toate drumurile din Romania sunt deschise circulatiei rutiere

Centrul Infotrafic informeaza ca a fost deschis DN24D Tulucesti - Varlezi, in Galati, insa cu restrictie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone, in acest moment nemaifiind drumuri nationale inchise din cauza vremii.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )