Libnet.ro
UNICEF

15:00

Infotrafic: Toate drumurile din Romania sunt deschise circulatiei rutiere

România Liberă România Liberă,
Infotrafic: Toate drumurile din Romania sunt deschise circulatiei rutiere

Centrul Infotrafic informeaza ca a fost deschis DN24D Tulucesti - Varlezi, in Galati, insa cu restrictie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone, in acest moment nemaifiind drumuri nationale inchise din cauza vremii. continuă pe România Liberă

Toate porturile din Constanta au fost inchise din nou, din cauza vantului puternic

Toate porturile din Constanta - Midia, Mangalia, Constanta Sud-Agigea si Constanta Nord - sunt din nou inchise din cauza vantului puternic, potrivit Centrului Infotrafic. Masura a fost luata duminica, in jurul orei 20. Manevrele navelor au fost suspendate, in cursul noptii de vineri spre sambata, in toate porturile constantene, din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 km/h.

Toate porturile din Constanta au fost din nou inchise din cauza vantului puternic

Toate porturile din Constanta - Midia, Mangalia, Constanta Sud-Agigea si Constanta Nord - sunt din nou inchise din cauza vantului puternic. Masura a fost luata duminica, in jurul orei 20. 00, informeaza Centrul Infotrafic.

Ford preia comenzi pentru noul Mondeo si din Romania. O motorizare si ceasurile de bord sunt produse in tara

Dealerii Ford din Romania au inceput sa preia comenzi pentru noua generatie a modelului Mondeo, masina ale carei instrumente de bord sau ceasuri n. r. ) si o motorizare 1. 5 EcoBoost) sunt produse si) in Romania. Ford Mondeo, varful de gama al marcii auto americane, este disponibil cu motorizari turbo pe benzina, turbo diesel si hibrid.

Metroul, cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania, o realizare importanta in timpul regimului comunist

Cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania este de departe metroul din Capitala. Construit in urma cu mai bine de 3 decenii, metroul din Bucuresti a reprezentat o realizare importanta in timpul.

in plina iarna, multe judete din Romania nu au inca semnate contracte cu firmele de deszapezire

Pare incredibil, dar in multe judete din Romania inca nu au fost semnate contractele cu firmele de deszapezire. Braila, care s-a aflat sub cod rosu de vreme rea, este unul dintre judetele cu probleme. Licitatia.

Situatia drumurilor: Trei drumuri nationale, in Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise din cauza zapezii/ Se circula cu vizibilitate redusa pe toate drumurile

Trei drumuri nationale, in judetele Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise in urma ninsorii abundente si viscolului, in timp ce pe altele se mentin restrictii sau se circula cu dificultate din cauza conditiilor meteo, informeaza Mediafax. Potrivit comunicatului Infotrafic, raman inchise, in urma ninsorii abundente si a viscolului, urmatoarele tronsoane de drumuri nationale: DN24D Tulucesti - Varlezi jud. Galati), DN24A Husi - Murgeni jud. Vaslui) si DN11A Podu Turcului jud. Bacau) - Barlad jud. Vaslui). Circulatia a fost reluata, in conditii de iarna, pe DN23B Maicanesti - Ciorasti, in judetul Vrancea.

Romania, in Regatul GHETII. Meteorologii au emis COD ROSU de viscol si ninsori. TOATE drumurile au fost iNCHISE. Vizibilitatea este ZERO

UPDATE: Cele doua trenuri care au plecat de la Galati si se indreptau spre Brasov si, respectiv, Bucuresti si care au ramas blocate pe camp intre localitatile brailene Traianu si Urleasca sunt tractate cu.

Vantul face suluri de zapada pe drumurile din sud-est

Pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta si pe drumurile nationale din sud-estul tarii, vantul bate cu putere si se formeaza suluri de zapada, informeaza, miercuri, Centrul Infotrafic din Politia Romana.

FOTO VIDEO Cum a reusit un primar din judetul Vaslui sa scoata de sub troiene toate drumurile din comuna

In timp ce zeci de localitati din judetul Vaslui sunt izolate, drumurile fiind ingropate in zapada, un primar vasluian a reusit sa desfunde drumurile din toate satele comunei fara a primi vreun sprijin de la autoritatile judetene.

FOTO VIDEO Un primar din Vaslui a deszapezit singur toate drumurile din comuna. A razbit dupa patru zile

In timp ce zeci de localitati din judetul Vaslui sunt izolate, drumurile fiind ingropate in zapada, un primar din judetul Vaslui a reusit sa desfunde drumurile din toate satele comunei fara a primi vreun sprijin de la autoritatile judetene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )