Libnet.ro
UNICEF

05:45

Vanzarile Dacia in Germania au incheiat anul trecut in crestere, cu un avans puternic in decembrie

B1 B1,
Vanzarile Dacia in Germania au incheiat anul trecut in crestere, cu un avans puternic in decembrie

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Germania au crescut cu 1,2% anul trecut, la 45. 498 unitati, pe o piata in scadere, dupa ce au inregistrat in luna decembrie un avans de 16,3%, la 3. 612 masini. continuă pe B1

Renault: Dacia, locul 5 anul trecut pe piata franceza, cu cea mai buna crestere a vanzarilor

Vanzarile Dacia au crescut anul trecut in Franta cu 11%, la 93. 800 autovehicule, cu o cota de peste 5% din piata, marca romaneasca intrand in top 5 producatori, a anuntat grupul Renault, citat de.

Renault: Dacia, locul 5 anul trecut pe piata franceza

Vanzarile Dacia au crescut anul trecut in Franta cu 11%, la 93. 800 autovehicule, marca romaneasca intrand in top 5 producatori, a anuntat grupul Renault, potrivit surselor de presa.

Dacia a ajuns anul trecut pe locul 5 pe piata franceza, cu cea mai buna crestere a vanzarilor

Vanzarile Dacia au crescut anul trecut in Franta cu 11%, la 93. 800 de autovehicule, cu o cota de peste 5% din piata, marca romaneasca intrand in top 5 producatori, a anuntat grupul Renault.

Dacia, locul 5 pe piata autoturismelor, anul trecut, in Franta, cu cea mai buna crestere a vanzarilor

Vanzarile de autoturisme marca Dacia au avut cea mai mare crestere in Franta, in 2013, cu 11%, avand o cota de pe peste 5% pe piata. De altfel, marca romaneascaDacia a intrat in top 5 producatori,.

Dacia are cea mai mare viteza la vanzari si este in topul producatorilor in Franta

Vanzarile Dacia au crescut anul trecut in Franta cu 11%, la 93. 800 autovehicule, cu o cota de peste 5% din piata. Marca romaneasca a intrat, astfel, in top 5 producatori, a anuntat grupul Renault, potrivit Mediafax .

Bursa de la Bucuresti a incheiat anul la maximumul ultimilor 5 ani si jumatate. Cum arata bilantul lui 2013 pe bursa

Indicele bursier BET care urmareste cele mai importante zece companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inchis anul foarte aproape de pragul de 6. 500 de puncte, cu o crestere de 26% fata de finalul lui 2012, informeaza Ziarul Financiar.

Restantele la banci au crescut anul trecut cu peste 5 miliarde lei si au depasit 15% din soldul total de credite

Economia Romaniei creste continuu de trei ani, insa aceasta evolutie nu a determinat si o inversare a trendului de crestere a restantelor la banci, semn ca expansiunea economica nu a produs inca efecte semnificative nici in randul populatiei, nici in randul companiilor, scrie Cristian Orgonas, pe blogul lui.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )