Libnet.ro
UNICEF

06:00

Vanzarile mondiale de PC-uri au avut in 2013 cel mai mare declin din istorie

Hotnews Hotnews,
 Vanzarile mondiale de PC-uri au avut in 2013 cel mai mare declin din istorie

2013 a fost un an negru pentru producatorii de PC-uri fiindca vanzarile au scazut cu 10%, cel mai dur declin din anii 80' incoace, arata datele Gartner si IDC. De la 350 milioane de unitati, livrarile au scazut la circa 315 milioane, pe fondul asaltului smartphone-urilor si tabletelor. Industria desktop-urilor si tabletelor a incercat sa aduca terminale interesante, insa cifrele arata ca nu a facut destul in lupta cu ultra-portabilele. continuă pe Hotnews

Gartner: Vanzarile de PC-uri, tablete si smartphone-uri vor creste in acest an cu 7,6%

Vanzarile de PC-uri, tablete si smartphone-uri vor creste in 2014 cu 7,5%, la 2,5 miliarde unitati, iar PC-ul va continua sa piarda teren in fata gadgeturilor mobile, in timp ce numarul dispozitivelor cu.

Gartner: Vanzarile de PC-uri, tablete si smartphone-uri vor creste in acest an cu 7,6%

Vanzarile de PC-uri, tablete si smartphone-uri vor creste in 2014 cu 7,5%, la 2,5 miliarde unitati, iar PC-ul va continua sa piarda teren in fata gadgeturilor mobile, in timp ce numarul dispozitivelor cu.

Cu cat vor creste vanzarile de PC-uri, tablete si smartphone-uri in 2014

Livrarile de PC-uri, tablete si smartphone-uri vor creste in acest an cu 7,6%, la 2,5 miliarde unitati, iar PC-ul va continua sa piarda teren in fata gadgeturilor mobile, in timp ce numarul dispozitivelor cu sistem de operare Android va avansa la 1,1.

Howard Webb, desemnat cel mai bun arbitru al anului 2013.

Englezul Howard Webb a fost desemnat cel mai bun arbitru al anului 2013 de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului, intr-un clasament dat publicitatii, marti, conform Mediafax. Webb, in varsta de 42 de ani, a primit acest trofeu in 2010, a fost pe locul secund in 2011 si a ocupat pozitia a treia in 2009 si 2012. Howard Webb i-a devansat in acest clasament pe italianul Nicola Rizzoli si pe ungurul Viktor Kassai. Vezi si FOTO-VIDEO Funerarii Eusebio: Ultimul drum al .

Scriitoarea Kate Atkinson a fost recompensata cu Costa Book Award pentru cel mai bun roman din 2013

Scriitoarea britanica Kate Atkinson a fost recompensata, luni, cu premiul literar Costa Book pentru cel mai bun roman pe 2013, acordat pentru volumul Life After Life, relateaza Reuters. Acesta este cel.

Alro, cel mai mare furnizor de energie pe piata concurentiala

Alro este cel mai mare furnizor de energie de pe piata concurentiala in primele sase luni ale anului trecut, cu o cota de 12,3%, potrivit datelor publicate de ANRE reglementatorul pietei).

Moller-Maersk isi vinde detinerea la cel mai mare retailer din tara

Conglomeratul danez de transport maritim A. Moller-Maersk Group vinde cea mai mare parte din detinerea sa la cel mai mare retailer din tara, Dansk Supermarked, pentru aproape 17 miliarde coroane 3 miliarde dolari).

Francul - la cel mai redus curs din ultimele doua luni, in raport cu euro

Moneda Elvetiei francul) s-a depreciat ieri, pe pietele externe, ajungand la cel mai redus curs al ultimelor doua luni fata de euro, pe fondul unei cereri reduse de active refugiu.

Pretul cauciucului, la cel mai redus nivel din 2009

Cotatia futures a cauciucului a scazut ieri, la Bursa din Shanghai, pana la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, in conditiile in care producatorii chinezi de anvelope au intarziat in refacerea stocurilor.

Cel mai batran atlet al Belgiei, Emiel Pauwels, a ales eutanasierea, cu paharul de sampanie in mana

Un belgian in varsta in varsta de 95 de ani, care era considerat cel mai batran atlet al regatului, a decedat marti prin eutanasiere, dupa ce a sarbatorit cu o zi in urma plecarea sa din lume alaturi de o suta de prieteni, cu un pahar de sampanie in mana, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2269 seconds )