Libnet.ro
UNICEF

13:45

Vanzarile Porsche Romania au crescut in prima jumatate din 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vanzarile Porsche Romania au crescut in prima jumatate din 2018

Vanzarile de autovehicule electrice si hibrid ale Porsche Romania au crescut in prima jumatate a anului 2018 pana la un total de 141 de unitati, de la 13 in perioada similara a anului trecut, a anuntat compania ieri, printr-un comunicat. continuă pe Ziarul Bursa

Canada vrea sa creeze prima bere din cannabis

Oamenii de stiinta dintr-un mic laborator din Ontario fac experimente pentru a crea prima bere din lume pe baza de cannabis, potrivitThe Guardian.

Crestere sustinuta a vanzarilor de masini

Porsche Romania, cel mai mare importator auto din Romania, incheie prima jumatate a anului cu o crestere a vanzarilor de masini pentru toate marcile din portofoliu de 16%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, conform comunicatului remis redactiei.

Segmentul de cofetarie, jumatate din divizia de food service a Nordic Food. Compania planuieste o academie de formare profesionala

Segmentul dedicat pietei de cofetarie are o pondere de 47% din afacerile diviziei de food service din cadrul Nordic Food si a inregistrat o cifra de afaceri de 38 milioane de lei in 2017 aprox. 8,2 milioane de euro), in crestere cu 19% fata de 2016,.

Evenimentele, o industrie de 500 MIL. euro in Romania. Mult sub tarile din Vest

Industria de evenimente Meetings, Incentives, Conventions and Exhibitions - MICE) aduce in mod direct, in Romania, circa 500 de milioane de euro anual, sume inca mici daca ne comparam cu tarile vestice, dar in crestere constanta.

Samsung ar putea anula seria Galaxy Note dupa lansarea din 2018

Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat in mai putin de-o luna. Totusi, acesta ar putea fi si ultimul model din serie, daca este confirmata o informatie neoficiala. Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat in prima jumatate a lui august. Daca sunt confirmate informatii neoficiale obtinute de-o publicatie din Coreea de Sud, acest model [].

BCE: 25 miliarde euro in fondul de rezolutie bancara

Banca Centrala Europeana BCE) a informat, ieri, ca pana la 30 iunie s-au strans 24,9 miliarde de euro in Fondul unic de rezolutie SRF), aproape jumatate din suma totala care ar urma sa ajunga in fond in 2023, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Peste jumatate din forta de munca la nivel global este dispusa sa se relocheze

57% dintre respondentii unui studiu realizat la nivel global si-au exprimat dorinta de a lucra in alta tara decat cea de origine. Daca in 2014, principalul motiv pentru relocare era extinderea experientei personale, acum principalele motive sunt noi.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )