Libnet.ro
UNICEF

11:15

Varujan Vosganian: Victor Ponta regreta cum i-au fost interpretate spusele. Ministerul Finantelor a publicat eronat salariile pe site-ul Guvernului

B1 B1,
Varujan Vosganian: Victor Ponta regreta cum i-au fost interpretate spusele. Ministerul Finantelor a publicat eronat salariile pe site-ul Guvernului

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, joi, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca documentul cu salariile directorilor companiilor de stat publicat pe site-ul Guvernului a fost. continuă pe B1

Varujan Vosganian: Victor Ponta regreta cum i-au fost interpretate spusele. Ministerul Finantelor a publicat fara sa verifice salariile pe site-ul Guvernului

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, joi, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca documentul cu salariile directorilor companiilor de stat publicat pe site-ul Guvernului a fost.

Victor Ponta, atac la Vosganian pe tema salariilor: Nu vine la sedinte. Nu are de unde sa stie

Primul ministru Victor Ponta raspunde la afirmatiile facute de Varujan Vosganian, care a declarat ca cifrele referitoare la salariile managerilor companiilor de stat sunt eronate. Potrivit lui Ponta, ministrul.

Victor Ponta, atac la ministrul Vosganian pe tema salariilor: Nu vine la sedinte. Nu are de unde sa stie

Primul ministru Victor Ponta raspunde la afirmatiile facute de Varujan Vosganian, care a declarat ca cifrele referitoare la salariile managerilor companiilor de stat sunt eronate. Potrivit lui Ponta, ministrul.

Varujan Vosganian: FMI a spus ca Oltchim trebuie lichidat, a dat o sentinta de condamnare la moarte. Noi vrem sa promovam redresarea

Ministrul economiei, Varujan Vosganian, considera ca Oltchim trebuie sa mearga pe calea redresarii, in ciuda opiniei diferite ale organismelor internationale. Potrivit ministrului, FMI a cerut lichidarea companiei. Asadar era o sentinta de condamanare la moarte, a adaugat Vosganian. Acesta a precizat ca a fost aleasa, impreuna cu administratorii judiciari, solutia redresarii deorarece Oltchim este unul dintre jucatorii importanti din domeniul sau. In paralel cu rederesarea, Ministerul Economiei pregateste un nou proces de privatizare. In aceste conditii, luni, 3 iunie, va fi publicat un anunt prealabil de oferta pentru Oltchim.

Victor Ponta vrea sa impoziteze suplimentar salariile compensatorii ale sefilor de autoritati / despre contractele deja incheiate ale directorilor la stat: Ce s-a incheiat, s-a incheiat

Premierul Victor Ponta vrea sa impoziteze suplimentar salariile compensatorii acordate sefilor de autoritati guvernamentale atunci cand acestora li se retrage mandatul, aratand ca beneficiarii si-au introdus singuri in contractul de munca drepturile salariale si pot castiga usor in instanta, transmite Mediafax. El a mai explicat ca decizia de limitare a salariilor directorilor din companii de stat va fi aplicata odata cu publicarea ordonantei in Monitorul Oficial, iar contractele deja incheiate pot fi renegociate fara insa sa existe un instrument coercitiv. Ce s-a incheiat, s-a incheiat, a spus Ponta.

Ionut Budisteanu, geniul matematicii, a fost premiat de premierul Victor Ponta

Ionut Budisteanu are 19 ani si este unul dintre tinerii sclipitori care ne fac mandri ca suntem romani. Acesta a fost premiat la Palatul Victoriei de premierul Victor Ponta. Institutul de Tehnologie din.

Rezilierea contractului Bechtel, amanata pentru cateva zile din cauza verificarilor cerute de premierul Victor Ponta

Contractul pe care Bechtel il are cu statul roman va fi verificat de corpul de control al premierului. Decizia a fost luata la cererea lui Victor Ponta. Iar verificarile se vor indrepta asupra tuturor clauzelor din.

Victor Ponta l-a apostrofat pe Eugen Nicolaescu pentru documentele publicate in presa privind noi taxe in spitale

Victor Ponta i-a atras atentia ministrului liberal al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, ca din ministerul sau pleaca documente neasumate de Guvern. Premierul a mai spus ca lipsa de coerenta va duce.

Victor Ponta discuta cu reprezentanti ai Ambasadei SUA. Dan Sova s-a alaturat discutiilor

Premierul Victor Ponta discuta joi cu reprezentanti ai Ambasadei americane la Palatul Victoria, anunta Digi 24, care precizeaza ca este prezent si ministrul Dan Sova, cel care anuntase miercuri seara ca a reziliat contractul cu Bechtel.

Victor Ponta a discutat cu reprezentanti ai Ambasadei SUA. Dan Sova s-a alaturat discutiilor

Premierul Victor Ponta a discutat joi cu reprezentanti ai Ambasadei americane la Palatul Victoria, anunta Digi 24, care precizeaza ca la intalnire a fost prezent si ministrul Dan Sova, cel care anuntase miercuri seara ca a reziliat contractul cu Bechtel.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2871 seconds )