Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vasile Blaga: Bugetul tarii se transforma in pusculita PSD. Rectificarea bugetara reprezinta disperarea lui Ponta de a controla partidul, prin alocarea unor sume imense baronilor pesedisti (VIDEO)

B1 B1,
Vasile Blaga: Bugetul tarii se transforma in pusculita PSD. Rectificarea bugetara reprezinta disperarea lui Ponta de a controla partidul, prin alocarea unor sume imense baronilor pesedisti (VIDEO)

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, ca, in urma rectificarii bugetare, bugetul tarii se transforma in pusculita PSD. Pentru prima oara din 1990, o rectificare bugetara se face la un partid. continuă pe B1

Vasile Blaga critica rectificarea bugetara: Acopera necesitati politice si populiste

Copresedintele PNL Vasile Blaga a criticat, luni, la finalul sedintei PNL, taierile de fonduri de la Ministerul Sanatatii, Ministerul Transporturilor, dar si de la Ministerul Apararii, precizand ca.

Vasile Blaga a implinit 59 de ani. Alina Gorghiu: ii doresc la multi ani colegului si prietenului meu politic. Experienta si energia lui vor ajuta in continuare noul PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a transmis un mesaj colegului sau de partid, copresedintele PNL Vasile Blaga, cu ocazia zile sale de nastere. Gorghiu a spus ca este convinsa ca experienta si energia lui.

Se pregatesc alegerile locale 2016. Co-presedintii PNL , Alina Gorghiu si Vasile Blaga vin pe malul Borcei

Pregatirile pentru alegerile locale din 2016 sunt in plina desfasurare, iar co-presedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga vin sambata, 25 iulie, la Calarasi, pentru a discuta cu colegii din Baragan. Presedintele Organizatiei Judetene a PNL Calarasi, Raducu Filipescu, a anuntat ca cei doi lideri vor avea o intrevedere cu activul de partid.

Raluca Turcan (PNL): Dragnea aduce comportamentul lui Nastase in PSD. A fost pus in fruntea partidului ca sa sugrume statul, bugetul tarii sa devina sursa de hrana pentru PSD

Deputatul liberal Raluca Turcan a scris vineri, pe pagina personala de Facebook, ca Liviu Dragnea aduce comportamentul lui Adrian Nastase in PSD. De asemenea, Turcan este de parere ca Dragnea a fost pus presedinte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )