Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vasile Blaga, la BUTOANE. Declaratia despre statutul lui Klaus Iohannis in noul PNL

Antena3 Antena3,
Vasile Blaga, la BUTOANE. Declaratia despre statutul lui Klaus Iohannis in noul PNL

Conducerea Partidului National Liberal se reuneste astazi in prima sedinta de bilant extinsa de dupa alegeri, la care vor participa liderii din teritoriu si parlamentarii formatiunii. Principalele discutii v. continuă pe Antena3

Vasile Blaga: ii multumesc ACL-ului, care nu mai exista de azi-noapte, pentru rezultat

Seful de campanie al lui Klaus Iohannis, Vasile Blaga, a anuntat disparitia ACL-ului. Presedintele PDL, copresedinte al aliantei, a anuntat ca aceasta nu mai exista, din momentul in care a fost anuntata.

Vasile Blaga: Dupa numaratoarea a 90,53% din sectii, Iohannis e presedinte. Cerem demisia lui Ponta pentru modul execrabil in care a organizat alegerile (VIDEO)

Vasile Blaga a declarat, luni noapte, ca dupa numaratoarea paralela a voturilor din 90,53% din sectii, presedintele Romaniei este Klaus Iohannis. El i-a cerut demisia lui Victor Ponta pentru modul in care a.

Vasile Blaga: Am votat pentru o Romanie normala, pentru Romania bunului-simt

Copresedintele ACL Vasile Blaga a declarat, duminica, dupa ce a mers la urne ca a votat pentru o Romanie normala, pentru Romania bunului-simt, informeaza Agerpres. Am votat pentru o Romanie normala, nu una.

Vasile Blaga, la BUTOANE. Cine ar putea veni la conducerea PNL-ului dupa plecarea lui Iohannis

UPDATE: Liberalii decid la aceasta ora daca incep demersurile pentru debarcarea actualului Guvern. Sunt doua curente de opinie in partid, unul care sustine inceperea negocierilor pentru a da jos Guvernul Ponta,.

Presa germana, despre victoria lui Klaus Iohannis: O SURPRIZA

Presa germana relateaza, in editiile online, despre victoria etnicului german Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania, notand ca succesul acestuia reprezinta o surpriza.

Ce spune PRESA GERMANA despre victoria lui Klaus Iohannis: Este o SURPRIZA

Presa germana relateaza, in editiile online, despre victoria etnicului german Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania, notand ca succesul acestuia reprezinta o surpriza. Romanul de origine.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )