Libnet.ro
UNICEF

14:15

Vasile Blaga, despre votul in cazul Sova: Nu am facut niciodata blat cu PSD

România Liberă România Liberă,
Vasile Blaga, despre votul in cazul Sova: Nu am facut niciodata blat cu PSD

Co-presedintele PNL Vasile Blaga, a declarat, joi, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere, de la realitatea TV, ca nu a facut niciodata blat cu PSD, cu atat mai putin la votul in cazul Sova. continuă pe România Liberă

Basescu despre votul in cazul Sova: Ma surprinde numarul mare de absenti PNL; arata o intelegere

Fostul presedinte Traian Basescu s-a declarat surprins, miercuri, de numarul mare de parlamentari liberali care au lipsit de la votul dat in Senat in cazul Sova, sustinand ca acest lucru arata 'o intelegere', potrivit Agerpres.

Vasile Blaga, despre motiunea de cenzura a PNL: Sunt optimist ca UDMR o va vota

Vasile Blaga, copresedintele PNL, a declarat, miercuri, intr-o interventie telefonica la postul de radio RFI, ca este optimist ca UDMR va vota motiunea de cenzura a liberalilor, .

Blaga, suparat pe liberalii care au lipsit ieri la votul in cazul Sova: Nu vad ce aveau mai important de facut

Copresedintele PNL Vasile Blaga a anuntat astazi la RFI ca va discuta cu senatorii care au lipsit ieri la votul din Senat privind cererea DNA de retinere si arestare preventiva a lui Dan Sova.

Vasile Blaga, avertisment pentru senatorii PNL care au lipsit de la votul in cazul Sova: Va trebui sa luam masuri. Nu vad ce ar fi avut ei mai important de facut decat sa nu fie in plen

Senatul a respins marti cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a lui Dan Sova. Senatorul Dan Sova a scapat, marti, cu ajutorul colegilor, de cererea DNA de incuviintare a retinerii .

Vasile Blaga, furios pe liberalii care au absentat de la votul care l-a scapat de arest pe Dan Sova

Vasile Blaga a anuntat ca PNL contesta la Curtea Constitutionala votul de ieri prin care s-a respins cererea DNA de retinere si arestare a lui Dan Sova. Blaga este furios pe senatorii liberali care au lipsit de.

Gorghiu: PNL va contesta la Curtea Constitutionala reluarea votului in cazul Sova. Interpretarea puterii a sfidat Constitutia, aritmetica si decenta

Alina Gorghiu, copresedinte PNL, a avut o reactie pe contul personal de Facebook fata de votul de ieri din Senat in cazul Sova, anuntand ca partidul pe care il conduce alaturi de Vasile Blaga va sesiza Curtea.

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, despre votul in cazul Dan Sova: Vom contesta la Curtea Constitutionala (VIDEO)

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Catalin Boboc, a afirmat marti seara, referitor la votul in cazul lui Dan Sova, ca PNL va contesta hotararea la Curtea Constitutionala. Nu stiu. Noi avem 61 de.

Basescu, despre cazul Sova: in acelasi Parlament al Romaniei pentru doamna Udrea s-au facut trei cereri de arestare in doua ore. inseamna ca Parlamentul lucreaza politic (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basecu a vorbit marti despre cazul Sova, precizand ca intrega evolutie a situatiei arata ca Parlamentul lucreaza politic. Eu nu as vrea sa il comentez dar v-as aduce.

Liberalii contesta la Curtea Constitutionala votul in cazul Sova

Senatorul PNL, Mario Oprea, a anuntat, marti, ca liberalii vor contesta la Curtea Constitutionala procedura prin care s-a votat la Senat cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a social-democaratului Dan Sova.

BLOCAJ in comisia juridica in cazul Sova: Votul este egal. Boboc: PSD nu mai stie ce tertipuri sa gaseasca, pentru a amana

Update 11. 18 - Rezultatul votului dat in Comisia juridica in cazul Sova este unul negativ, a spus, marti, presedintele Comisiei Juridice din Senat, Catalin Boboc. Propunerea mea nu a intrunit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )