Libnet.ro
UNICEF

14:45

Vasile Blaga, despre motiunea de cenzura a PNL: Sunt optimist ca UDMR o va vota

România Liberă România Liberă,
Vasile Blaga, despre motiunea de cenzura a PNL: Sunt optimist ca UDMR o va vota

Vasile Blaga, copresedintele PNL, a declarat, miercuri, intr-o interventie telefonica la postul de radio RFI, ca este optimist ca UDMR va vota motiunea de cenzura a liberalilor, . continuă pe România Liberă

Vasile Blaga, despre votul in cazul Sova: Nu am facut niciodata blat cu PSD

Co-presedintele PNL Vasile Blaga, a declarat, joi, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere, de la realitatea TV, ca nu a facut niciodata blat cu PSD, cu atat mai putin la votul in cazul Sova.

Vasile Blaga, avertisment pentru senatorii PNL care au lipsit de la votul in cazul Sova: Va trebui sa luam masuri. Nu vad ce ar fi avut ei mai important de facut decat sa nu fie in plen

Senatul a respins marti cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a lui Dan Sova. Senatorul Dan Sova a scapat, marti, cu ajutorul colegilor, de cererea DNA de incuviintare a retinerii .

Cum se pregateste Blaga pentru motiunea de cenzura contra Guvernului Ponta

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, joi, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere, de la realitatea TV, ca sunt sanse ca Guvernul sa cada dupa motiunea de cenzura, intrucat exista acordul PSRo, iar in cursul acestei nopti asteapta raspunsul celorlalte grupuri parlamentare.

Orban, despre motiunea de cenzura a PNL: O depunem pe 5 iunie. Dezbaterea, probabil, in doua saptamani

Ludovic Orban, prim-vicepresedintele PNL, a anuntat, marti, la RFI, ca PNL va depune motiunea de cenzura pe 5 iunie, citirea sa va fi cel mai probabil saptamana viitoare, iar dezbaterea peste inca o saptamana.

Orban, despre motiunea de cenzura a PNL: O depunem pe 5 iunie

Ludovic Orban, prim-vicepresedintele PNL, a anuntat, marti, la RFI, ca PNL va depune motiunea de cenzura pe 5 iunie, citirea sa va fi cel mai probabil saptamana viitoare, iar dezbaterea peste inca o saptamana.

Banicioiu, despre motiunea de cenzura a PNL: Nu propune nicio solutie si este superficial redactata

Nicolae Banicioiu, minitrul Sanatatii, a declarat, marti, ca motiunea PNL este superficial redactata, nu propune nicio solutie, fiind un fel de autocritica pentru ceea ce a facut acest partid in perioada cand era la guvernare.

Vasile Blaga, furios pe liberalii care au absentat de la votul care l-a scapat de arest pe Dan Sova

Vasile Blaga a anuntat ca PNL contesta la Curtea Constitutionala votul de ieri prin care s-a respins cererea DNA de retinere si arestare a lui Dan Sova. Blaga este furios pe senatorii liberali care au lipsit de.

Vasile Blaga: Sunt optimist ca UDMR va vota motiunea de cenzura

Vasile Blaga s-a declarat optimist ca UDMR va vota motiunea de cenzura, desi udemeristii s-au aratat sceptici fata de sustinerea ei, pe motiv ca tema votului prin corespondenta nu ar fi cea mai potrivita.

Stroe, despre motiunea de cenzura din 5 iunie: Calculul matematic ne dezavantajeaza

PNL va depune vineri motiunea de cenzura impotriva Guvernului, a declarat marti purtatorul ce cuvant al liberalilor, Ionut Stroe, care a subliniat ca, calculul matematic ii dezavantajeaza pe liberali.

Sebastian Grapa, despre plecarea din PNL si inscrierea in UNPR: In PNL viitorul este foarte gri, in UNPR foarte senin/ Fuziunea PNL-PDL a coborat partidul

Sebastian Grapa, presedinte al Comisiei de Regulament in Senat si pana astazi vicepresedinte al PNL Brasov, a plecat din partidul liberal si s-a inscris in UNPR, urmand sa activeze in grupul parlamentar al PSD. Grapa a declarat pentru Hotnews. ro ca motivul este unul simplu: in PNL ar fi avut un viitor politic gri, iar in UNPR urmeaza unul foarte senin. Grapa si-a exprimat nemultumirea legata de fuziunea PNL-PDL, despre care spune ca a coborat partidul si ca ceea ce arata sondajele in prezent pentru liberali nu va mai dura, intrucat exista rani nevindecabile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )