Libnet.ro
UNICEF

14:00

Vasile Blaga: Romania este condusa de cea mai corupta putere de dupa 1990

Adevărul Adevărul,
Vasile Blaga: Romania este condusa de cea mai corupta putere de dupa 1990

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat sambata, la Giurgiu, cu ocazia prezentarii candidatilor pentru alegerile europarlamentare, ca Romania este condusa de cea mai corupta putere de dupa 1990 si din pacate coruptia a ajuns pe masa prim-ministrului. continuă pe Adevărul

Vasile Blaga: Astazi suntem guvernati de cea mai putreda, cea mai corupta putere de dupa 1990

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Slatina, in cadrul evenimentului de lansare a candidatilor partidului la alegerile europarlamentare, ca PDL abordeaza aceste alegeri cu foarte mare incredere.

Vasile Blaga: Victor Ponta este total la mana baronilor locali

Dupa raportul prezentat ieri de procurorii DNA, Vasile Blaga lanseaza un atac dur la adresa premierului Victor Ponta. Liderul PDL a spus in cadrul unei conferinte de presa organizata la Ramnicu Valcea ca prim-ministrul este la mana baronilor locali, pe care-I apara in orice conditii.

Vasile Blaga: PDL abordeaza alegerile europarlamentare cu foarte mare incredere

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Slatina, in cadrul evenimentului de lansare a candidatilor partidului la alegerile europarlamentare, ca PDL abordeaza aceste alegeri cu foarte mare incredere.

Manastirea Vodita, cea mai veche ctitorie voievodala atestata documentar

Pe Drumul European 70 intre municipiile Drobeta Turnu Severin si Orsova, turistii care ajung in zona pot face un popas la manastirea Vodita din judetul Mehedinti, care reprezinta cea mai veche ctitorie voievodala atestata documentar si totodata primul asezamant monahal din tara noastra administrat autonom dupa regulile bisericii orientale stabilite de Sfantul Vasile cel Mare.

Romania este pe locul al doilea dupa rata insolventelor

Romania a avut anul trecut a doua cea mai mare rata a insolventelor raportate la numarul de firme active din Europa Centrala si de Est, de 6,44%, iar numarul insolventelor deschise pe parcursul anului a fost dublu fata de cel din Ungaria, unde sunt cu 30% mai putine companii active, potrivit Coface.

Cosmin Contra despre Atletico Madrid: Este cea mai buna echipa din Europa

Atletico Madrid traverseaza unul din cele mai bune sezoane din istorie, formatia pregatita de Diego Simeone aflandu-se pe primul loc in Primera Division si in semifinalele Champions League dupa ce a eliminat-o pe Barcelona). Este o echipa in forma, cu un lot foarte valoros. Este cea mai buna echipa din Europa in acest moment, a declarat Cosmin Contra, antrenorul celor de la Getafe.

FOTO Cea mai mare ferma de bizoni din Europa este inaugurata azi, langa Cluj

In judetul Cluj se inaugureaza azi, 11 aprilie, cea mai mare ferma de bizoni din Europa ca numar de exemplare, 277, si ca suprafata de teren, 400 de hectare.

Adio listare pe Bursa a Romtelecom? Ministrul pentru Societatea Informationala crede ca negocierea directa este cea mai buna solutie

Ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, considera ca negocierea directa este cea mai buna solutie pentru vanzarea actiunilor detinute de stat la Romtelecom. Acesta a evaluat pachetul de actiuni la 300-600 mil. euro, scrie Mediafax .

Cluj: Cea mai mare ferma de bizoni din Europa, inaugurata la Recea Cristur. Investitia -1,5 milioane euro

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa bizonul european fiind cunoscut si drept zimbru), care adaposteste aproape 300 de animale si se intinde pe o suprafata de 500 de hectare, a fost inaugurata, vineri, in comuna Recea Cristur, judetul Cluj, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro.

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa, in Recea Cristur (Cluj)

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa a fost inaugurata ieri in comuna Recea Cristur din judetul Cluj, investitia de 2,5 milioane de euro) apartinandu-le afaceristilor Hans Kilger Germania) si Rudolf Kerner Danemarca), potrivit surselor din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )