Libnet.ro
UNICEF

22:15

Vasile Blaga: PDL abordeaza alegerile europarlamentare cu foarte mare incredere

B1 B1,
Vasile Blaga: PDL abordeaza alegerile europarlamentare cu foarte mare incredere

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Slatina, in cadrul evenimentului de lansare a candidatilor partidului la alegerile europarlamentare, ca PDL abordeaza aceste alegeri cu foarte mare incredere. continuă pe B1

Vasile Blaga: Astazi suntem guvernati de cea mai putreda, cea mai corupta putere de dupa 1990

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Slatina, in cadrul evenimentului de lansare a candidatilor partidului la alegerile europarlamentare, ca PDL abordeaza aceste alegeri cu foarte mare incredere.

Vasile Blaga: Victor Ponta este total la mana baronilor locali

Dupa raportul prezentat ieri de procurorii DNA, Vasile Blaga lanseaza un atac dur la adresa premierului Victor Ponta. Liderul PDL a spus in cadrul unei conferinte de presa organizata la Ramnicu Valcea ca prim-ministrul este la mana baronilor locali, pe care-I apara in orice conditii.

CAB: Mircea Diaconu poate candida la alegerile europarlamentare

Curtea de Apel Bucuresti a admis, miercuri, contestatia facuta de Mircea Diaconu, astfel ca acesta poate candida la alegerile europarlamentare de pe 25 mai, relateazaB1 TV. Decizia CAB este definitiva. Prin d.

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile europarlamentare

CorneliuVadim Tudor poate candida la alegerile europarlamentare din 25 mai, a decis, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti, relateazaB1 TV. VadimTudor a depus o contestatie si la Curtea de Apel dupa.

Mircea Diaconu poate candida la alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti, care a mentinut decizia in sens luata de Tribunalul Capitalei, relateaza Mediafax.

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile europarlamentare

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv Curtea de Apel Bucuresti, care a admis contestatia acestuia la decizia din 6 aprilie a Tribunalului Bucuresti, informeaza.

Vanzarile de PC-uri continua sa scada cu o viteza foarte mare

Un nou studiu al celor de la IDC confirma fuga utilizatorilor de la PC-uri clasice catre smartphone-uri, tablete si alte dispozitive computationale. Cei de la IDC fac o treaba foarte buna in a monitoriza vanzarile de anumite dispozitive, iar in cel mai recent studiu al lor au luat in vizor clasicul PC. Cu o cifra globala de vanzari de doar 74,3 milioane de computere in primul trimestrul din 2014, aceasta valoare a scazut de la an la an cu 4,4 [].

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2587 seconds )