Libnet.ro
UNICEF

09:45

Vasile Dancu, despre oferta de a intra in Guvern: Nu sunt propunerea PSD. Nu am putut sa-l refuz pe Dacian Ciolos

Adevărul Adevărul,
Vasile Dancu, despre oferta de a intra in Guvern: Nu sunt propunerea PSD. Nu am putut sa-l refuz pe Dacian Ciolos

Vicepremierul Vasile Dancu a povestit, la Realitatea TV, ca se cunoaste de foarte mult timp cu premierul Dacian Ciolos, pe care nu a putut sa-l refuze in momentul in care i-a propus sa faca parte din noul Guvern. Dancu a mai precizat ca nu a fost propunerea PSD. continuă pe Adevărul

Vasile Dancu, DEZVALUIRI despre ziua in care i s-a propus functia de vicepremier

Sociologul Vasile Dancu a dezvaluit detalii despre discutia purtata cu premierul Dacian Ciolos cand i s-a propus sa preia functia de vicepremier al Romaniei.

Vasile Dancu va primi titlul de Profesor Honoris Causa al UBB

Universitatea Babes-Bolyai ii acorda sambata, 28 noiembrie, la ora 12. 00, in Aula Magna din cladirea centrala, titlul de Profesor Honoris Causa ministrului Vasile Dancu, sociolog si profesor universitar la Universitatea Bucuresti si la Academia Nationala de Informatii ,,Mihai Viteazu.

Vasile Dancu: Nu sunt propunerea PSD, il stiu de mai multa vreme pe Ciolos

Vicepremierul Vasile Dincu a negat astazi, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca ar fi fost propunerea PSD pentru functia de ministru si de vicepremier.

De ce a cerut Vasile Dancu amanarea Orei Guvernului

Ora Guvernului de luni, in plenul Camerei Deputatilor, a fost amanata, dupa ce ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Vasile Dincu, a transmis o scrisoare Biroului permanent al acestui for legislativ in care a cerut doua saptamani sa se pregateasca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )