Libnet.ro
UNICEF

12:30

Vasile Frank Timis, romanul care apare in Panama Papers, alaturi de cei mai bogati oameni ai planetei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vasile Frank Timis, romanul care apare in Panama Papers, alaturi de cei mai bogati oameni ai planetei

Documentele Panama Papers contin si numele omului de afaceri roman cu cetatenie australiana, Vasile Frank Timis. Acesta este cunoscut pentru initierea afacerii Rosia Montana. A aparut in evidentele acestor documente dupa ce a folosit , la. continuă pe Wall-Street Ro

Cine este Frank Timis, unul dintre miliardarii romani din PanamaPapers

Numele celui mai controversat miliardar roman, Frank Timis, nu lipseste din scurgerea masiva de informatii Panama Papers. Rise Project arata cum Timis a folosit casa de avocatura Mossack Fonseca, o adevarata fabrica de offshore-uri, pentru a-si incepe afacerile din Romania in anii 90.

Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova, in ancheta Panama Papers

Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova, apare in documentele Panama Papers, din care reiese ca ar fi beneficiat de pe urma a doua companii offshore, inregistrate in Insulele Britanice Virgine: Markside Holdings Limited si Chandler Group Holdings, arata jurnalistii Rise din Moldova, citati de Mediafax.

Lionel Messi, prima reactie oficiala in scandalul Panama Papers

Panama Papers. intr-un comunicat publicat luni, familia lui Lionel Messi afirma ca societatea sa din Panama nu a avut niciodata fonduri, scrie cotidianul LEquipe. Lionel Messi si familia sa au reactionat, luni, la.

Panama Papers. Scurgere masiva de documente: Cum si-au ascuns Putin si alti lideri ai lumii banii in paradisul fiscal din Panama

Panama Papers. Peste 11 milioane de documente ale unei firme de avocatura din Panama, Mossack Fonseca, dezvaluie felul in care lideri ai lumii s-au folosit de paradisuri fiscale pentru a-si ascunde averile.

Scandalul Panama Papers:Statele europene lanseaza anchete fiscale / Cel putin 28 de banci germane apar in documente/Conturile secrete ale celor bogati si puternici

Scurgerile de informatii care au dus la scandalul Panama Papers care releva evaziunea fiscala orchestrata de firma de avocatura panameza Mossack Fonseca au mobilizat sistemele de justitie din mai mai multe tari, printre care Franta, Olanda si Spania, anunta AFP. Ziarul german Suddeutsche Zeitung anunta ca cel putin 28 de banci germane, printre care Deutsche Bank si Commerzbank, s-au folosit in ultimii ani de serviciile firmei de avocatura Mossack Fonseca din Panama pentru 1. 200 de firme ale clientilor lor. vezi in articol principalele nume vehiculate in documente.

Departamentul american de Justitie verifica documentele publicate in cadrul investigatiei Panama Papers

Departamentul american de Justitie verifica documentele date publicitatii in cadrul Panama Papers, care scot la lumina scheme financiare complexe ce pot permite fraude fiscale si in care sunt vehiculate numele a numeroase personalitati, din toate domeniile, a declarat luni un purtator de cuvant al institutiei, citat de Reuters.

Elvetia exclude deocamdata o ancheta legata de dezvaluirile Panama Papers

Autoritatile elvetiene nu au deocamdata in vedere o ancheta in legatura cu scurgerea masiva de date care leaga institutii bancare si financiare din aceasta tara de tranzactii offshore, a anuntat luni biroul procurorului general de la Berna, in urma asa-numitelor dezvaluiri Panama Papers privind conturi detinute de 140 de responsabili politici sau personalitati din intreaga lume in paradisuri fiscale si care au provocat o unda de soc mondiala, transmite DPA, citata de Agerpres.

Controversa Panama Papers: Fostul sef al Executivului islandez cere demisia premierului Sigmundur David Gunnlaugsson

Premierul Islandei, Sigmundur David Gunnlaugsson, este primul politician de rang inalt care a trebuit sa raspunda, duminica, intrebarilor jurnalistilor, in controversa Panama Papers. Astfel, numele sefului Executivului din Islanda figureaza printre numele a 140 de responsabili din aproximativ 50 de tari care si-au disimulat averile cu ajutorul unei societati panameze de consultanta pentru companiile offshore.

Controversa Panama Papers: Premierul Islandei, primul politician de rang inalt luat la intrebari de jurnalisti

Premierul Islandei, Sigmundur David Gunnlaugsson, este primul politician de rang inalt care a trebuit sa raspunda, duminica, intrebarilor jurnalistilor, in controversa Panama Papers. Astfel, numele sefului Executivului din Islanda figureaza printre numele a 140 de responsabili din aproximativ 50 de tari care si-au disimulat averile cu ajutorul unei societati panameze de consultanta pentru companiile offshore.

Panama Papers, cea mai mare scurgere de informatii din lume: Documentele care dezvaluie cum politicieni precum apropiati ai lui Vladimir Putin sau premierul Islandei au spalat bani prin societati offshore (VIDEO)

Panama Papers arata cum sefi de stat, dar si alti politicieni de rang inalt, miliardari, celebritati, sportivi, precum si retele criminale fac parte din lista de beneficiari reali a mai mult de.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )