Libnet.ro
UNICEF

09:17

Scandalul Panama Papers:Statele europene lanseaza anchete fiscale / Cel putin 28 de banci germane apar in documente/Conturile secrete ale celor bogati si puternici

Hotnews Hotnews,
 Scandalul Panama Papers:Statele europene lanseaza anchete fiscale / Cel putin 28 de banci germane apar in documente/Conturile secrete ale celor bogati si puternici

Scurgerile de informatii care au dus la scandalul Panama Papers care releva evaziunea fiscala orchestrata de firma de avocatura panameza Mossack Fonseca au mobilizat sistemele de justitie din mai mai multe tari, printre care Franta, Olanda si Spania, anunta AFP. Ziarul german Suddeutsche Zeitung anunta ca cel putin 28 de banci germane, printre care Deutsche Bank si Commerzbank, s-au folosit in ultimii ani de serviciile firmei de avocatura Mossack Fonseca din Panama pentru 1. 200 de firme ale clientilor lor. vezi in articol principalele nume vehiculate in documente. continuă pe Hotnews

Scandalul Panama Papers, primele efecte: Anchete, cereri de demisii VIDEO

Panama Papers. Scandalul declansat de dezvaluirile privind implicarea unor lideri politici si a unor personalitati in ascunderea unor averi in paradisuri fiscale nu a ramas fara urmari. in Islanda se cere demisia premierului, in Ucraina se cere punerea sub acuzare a presedintelui ucrainean, iar in alte state, fiscul a intrat pe fir si face anchete.

Lionel Messi, prima reactie oficiala in scandalul Panama Papers

Panama Papers. intr-un comunicat publicat luni, familia lui Lionel Messi afirma ca societatea sa din Panama nu a avut niciodata fonduri, scrie cotidianul LEquipe. Lionel Messi si familia sa au reactionat, luni, la.

SUA, reactie la scandalul Panama Papers

Autoritatile americane sunt pe cale sa examineze informatiile publicate in afacerea Panama Papers, a afirmat luni un purtator al Departamentului Justitiei DoJ) de la Washington, citat de AFP. Suntem la curent cu articolele publicate si suntem pe punctul de a le examina, a declarat unul dintre purtatorii de cuvant ai DoJ, Peter Carr, citat de Agerpres.

Panama Papers: Anuntul facut de autoritatile fiscale australiene, dupa dezvaluirile colosale privind paradisurile fiscale

Panama Papers. Autoritatile fiscale din Australia si Noua Zeelanda au inceput chestionarea clientilor locali ai fimei de avocatura Mossack Fonseca din Panama, aflata in centrul unui megascandal de coru.

Scandalul Panama Papers: Fiscul australian investigheaza sute de persoane pentru posibila evaziune fiscala

Biroul de Taxe din Australia ATO) a anuntat luni ca investigheaza peste 800 de clienti bogati ai unei firme din Panama pentru evaziune fiscala, transmite Reuters.

Scandalul Panama Papers. Partidul Radical din Ucraina vrea destituirea lui Petro Porosenko. Presedintele ucrainean afirma ca respecta litera legii

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat luni ca respecta litera legii dupa ce a fost incriminat intr-o ancheta internationala pentru ca a creat o societate in Insulele Virgine Britanice in contextul in care conflictul cu separatistii prorusi se intensifica in estul Ucrainei.

Panama Papers. Numele celei mai mari banci din Germania, in scandalul paradisurilor fiscale

Panama Papers. Deutsche Bank, prima banca din Germania, a anuntat luni ca i-a ajutat pe unii dintre clientii sai in privinta companiilor din paradisurile fiscale, dar in mod legal, relateaza agentia EFE.

Departamentul american de Justitie verifica documentele publicate in cadrul investigatiei Panama Papers

Departamentul american de Justitie verifica documentele date publicitatii in cadrul Panama Papers, care scot la lumina scheme financiare complexe ce pot permite fraude fiscale si in care sunt vehiculate numele a numeroase personalitati, din toate domeniile, a declarat luni un purtator de cuvant al institutiei, citat de Reuters.

Panama Papers: Sefi de stat, celebritati, miliardari si sportivi folosesc paradisuri fiscale pentru a-si ascunde averile. Putin, Porosenko, Xi Jinping, Messi si Platini - printre numele vehiculate

Sefi de stat, politicieni influenti, miliardari, nume mari ale sportului mondial si celebritati din intreaga lume folosesc paradisuri fiscale pentru a isi ascunde averile, arata o investigatie jurnalistica realizata in comun de 107 institutii media, dupa ceea ce pare a fi cea mai mare scurgere de informatii si documente financiare catre presa din istorie - asa-numita afacere Panama Papers. Un numar record de 11,5 milioane de astfel de documente s-au scurs din arhivele secrete ale societatii de consultanta Mossack Fonseca din Panama. Documentele arata cum peste 214 mii de societati off-shore, crete sau administrate de Mossack Fonseca in 21 de paradisuri fiscale in perioada 1977-2015, au avut ca beneficiari pe unii dintre cei mai influenti sau bogati oameni din lume, provenind din peste 200 de tari, scrie Le Monde.

Panama Papers: Cum si-au ascuns liderii lumii averile in paradisuri fiscale

Panama Papers. Sefi de stat si alti politicieni de rang inalt, miliardari, celebritati, sportivi, dar si retele criminale se numara printre beneficiarii reali a peste 214. 000 de societati offshore.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )