Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vaslui: Copil de trei ani in stare grava la spital, dupa ce a cazut de la etajul unei sali de biliard

B1 B1,
Vaslui: Copil de trei ani in stare grava la spital, dupa ce a cazut de la etajul unei sali de biliard

Un copil de trei ani a ajuns in stare grava la spital, vineri seara, dupa ce a cazut de la etaj pe geamul deschis al unei sali de biliard din centrul municipiului Vaslui. Baietelul se juca cu un alt copil la. continuă pe B1

Un barbat a ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident la munca in Portul Constanta Sud-Agigea

Un barbat in varsta de 57 ani, angajat in postul de mecanic, a ajuns in stare grava, miercuri, la Spitalul Judetean Constanta, cu un brat amputat, dupa ce a fost victima unui accident de munca petrecut in.

Sotul basarabencei care-si bate joc de cetatenia romana ii sare in ajutor: De unde era sa stim, acum trei ani, ca se va renunta la vize si pentru moldoveni?

Scandalul iscat in jurul cantaretei basarabence care risca sa ramana fara pasaport romanesc dupa ce si-a batut joc de cetatenia romana il atrage si pe sotul acesteia, Serghei. Acesta a declarat ca ei au dorit redobandirea cetateniei pentru a putea fi mobili, dar nu am stiut, acum trei ani, ca vor exista pasapoarte biometrice, care ar facilita acest lucru pentru cetatenii Republicii Moldova, dupa ce UE a ridicat recent vizele - n. r.

Nestle face prima rascumparare de actiuni din ultimii trei ani

Nestle SA, cea mai mare companie alimentara la nivel mondial, intentioneaza sa aloce 8 miliarde de franci elvetieni 8,8 miliarde dolari) in prima sa actiune de rascumparare de actiuni din ultimii trei ani, dupa ce a raportat vanzari trimestriale peste asteptarile analistilor.

Numarul utilizatorilor de online banking in Romania s-a triplat in ultimii trei ani

Procentul utilizatorilor de online banking din Romania a crescut de trei ori in ultimii trei ani, de la 2% la 6% and si ramane pe un trend evident ascendent, potrivit unui studiu comandat de Erste Group and si BCR remis astazi redactiei.

Edward Snowden, autorizat sa ramana inca trei ani in Rusia. Fostul consultant NSA poate calatori in strainatate

Fostul consultant al Agentiei americane pentru Securitatea Nationala Edward Snowden a primit aprobarea de a ramane inca cel putin trei ani in Rusia, unde se afla de un an, si va avea dreptul de a calatori.

Rusia i-a acordat permis de sedere pentru trei ani lui Edward Snowden

Fostul consultant NSA EdwardSnowden a primit permis de sedere inRusia pentru inca trei ani, anunta Reuters. Americanul, care a declansat un scandal global cu dezvaluirile facute despre sistemul de.

Edward Snowden mai poate sta inca trei ani in Rusia

Fostul consultant al Agentiei americane pentru Securitate Nationala, Edward Snowden, refugiat de un an in Rusia a primit autorizati sa ramana pe pamant rusesc inca trei ani, a anuntat joi la Moscova avocatul sau Anatoli Kucerena.

Rusia i-a acordat lui Edward Snowden permis de rezidenta pentru trei ani

Autoritatile ruse i-au acordat permis de sedere pentru trei ani in Rusia lui Edward Snowden, fostul colaborator care a declansat un scandal global cu dezvaluirile sale despre sistemele de interceptare folosite de serviciile de informatii americane si aliatii lor, anunta Reuters.

Cemacon: Primul semestru cu profit net din ultimii trei ani

Producatorul autohton de sisteme de zidarii ceramice Cemacon a obtinut in primul semestru un profit net de 2,27 milioane lei, acesta fiind, pentru companie, cel dintai semestru cu profit net din ultimii trei ani, potrivit unui comunicat trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

FOTO Copil de 7 ani, din Grivita, inecat in raul Jeravat. in loc sa-l duc la scoala, il duc la cimitir

Drama fara margini pentru o sarmana femeie din comuna Grivita, dupa ce l-a gasit inecat pe cel mai mic dintre cei trei copii ai sai. Razvan-Costin, de 7 ani, a fost gasit dupa o noapte de cautari pe fundul raului Jeravat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )