Libnet.ro
UNICEF

15:16

Cemacon: Primul semestru cu profit net din ultimii trei ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cemacon: Primul semestru cu profit net din ultimii trei ani

Producatorul autohton de sisteme de zidarii ceramice Cemacon a obtinut in primul semestru un profit net de 2,27 milioane lei, acesta fiind, pentru companie, cel dintai semestru cu profit net din ultimii trei ani, potrivit unui comunicat trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

UniCredit Tiriac, profit net de 106,7 milioane lei in primul semestru

UniCredit and Tiriac Bank a inregistrat un profit net consolidat de 106,7 milioane lei 23,9 milioane euro) in primele and sase luni ale anului 2014, dupa interesul minoritar, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Profit de 212,1 milioane lei pentru Banca Transilvania, in primul semestru

Banca Transilvania a inregistrat in primul semestru un profit brut de 246,1 milioane lei, mai mare cu 17,5% fata de aceeasi perioada a anului 2013, respectiv un profit net de 212,1 milioane lei, potrivit unui comunicat al bancii.

Libra Internet Bank, profit de 5 ori mai mare in primul semestru fata de S1 2013

Libra Internet Bank a inregistrat, in primul semestru din 2014, un profit net de 8,5 milioane lei, de cinci ori mai mare decat aceeasi perioada a anului trecut, dupa patru ani consecutivi in care a inregistrat rezultate pozitive, potrivit unui comunicat al companiei.

Pierderile financiare ale CFR Marfa au scazut cu aproape 80% in primul semestru

CFR Marfa a anuntat ca pierderile financiare ale societatii au inregistrat o reducere cu 79% in primul semestru al acestui an, fata de perioada similara a anului 2013, ca urmare a cresterii cifrei de afaceri si a volumului de marfa transportat.

INS: Afacerile in comertul cu amanuntul au crescut cu 8,6% in primul semestru

Cifra de afaceri in comertul cu amanuntul cu exceptia celui cu autovehicule si motociclete) a crescut in primul semestru cu 8,6% , ca serie bruta, sustinuta de vanzarile de produse nealimentare +12,6%), produse alimentare, bauturi si tutun +7,7%) si.

Cifra de afaceri a Armax Gaz a crescut cu 40% in primul semestru, la 32 milioane de lei

Cifra de afaceri a companiei Armax Gaz Medias ARAX) a crescut in primul semestru cu 40%, la 32,2 milioane de lei 12,77 milioane euro), dupa ce in perioada similara a anului trecut a coborat cu 42%, la 22,96 milioane de lei.

BRD si-a dublat profitul in primul semestru

BRD si-a dublat profitul in primul semestru din anul curent, fata de aceeasi perioada a anului trecut, de la 62 milioane lei la 123 milioane lei, pe fondul reducerii provizioanelor si al scaderii costurilor operationale.

Banca Transilvania isi mareste profitul dupa ce scoate noi credite neperformante din bilant

Banca Transilvania TLV) a consemnat in primul semestru un profit net de 212,1 milioane lei, in crestere cu 17,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar activele au urcat cu 5,7%, la 33,89 miliarde lei, in contextul scoaterii din bilant a unor.

Subscrierile ING Asigurari au crescut cu 8% in primul semestru, la 296 milioane de lei

ING Asigurari de Viata a consemnat in primele sase luni venituri din prime subscrise de 296 milioane de lei, in crestere cu aproape 8% fata de iunie 2013, iar profitul brut a urcat cu 164,5%, la 14,89 milioane de lei, a anuntat miercuri asiguratorul.

Comerciantii au inregistrat afaceri mai mari cu aproape 6 procente in primul semestru

Cifra de afaceri comeciantilor cu amanuntul fara piata auto) a crescut 8,6% in primele 6 luni ale acestui an fata de perioada similara din 2013, pe fondul cresterii vanyarilor de produse nealimentare +12,6%), produse alimentare, bauturi si tutun +7,7%) si de comertul cu carburanti +2,7%), arata datele Institutului National de Statistica INS).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )