Libnet.ro
UNICEF

09:15

Vaslui: Doi politisti, raniti, dupa ce masina lor a fost lovita de un tren

România Liberă România Liberă,
Vaslui: Doi politisti, raniti, dupa ce masina lor a fost lovita de un tren

Doi politisti din orasul vasluian Murgeni au fost raniti, joi dupa-amiaza, in urma unui accident produs in apropiere de localitatea Floreni, dupa ce masina de serviciu in care se aflau a fost lovita de locomotiva unui tren de marfa care circula pe ruta Barlad - Falciu, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Bistrita: Doi muncitori, raniti, dupa ce au cazut de pe un pod

Doi muncitori care lucrau la reabilitarea unui pod de pe DN 17D, la Ilva Mica Bistrita-Nasaud), au fost raniti grav, marti, dupa ce s-au prabusit de la o inaltime de circa sapte metri, iar bucati din balustrada de beton au cazut peste ei, relateaza Mediafax.

Vaslui: Doi politisti au fost raniti dupa ce autospeciala in care se aflau a fost lovita de un tren

Doi politisti din orasul Murgeni, judetul Vaslui, au fost raniti, joi, dupa ce masina de serviciu in care se aflau a fost lovita de locomotiva unui tren de marfa care circula pe ruta Barlad - Falciu,.

Un copil mort si alti 12 raniti in SUA, dupa ce o masina a fost proiectata in cladirea unei gradinite

Un copil a murit si alti 12, precum si doi adulti, au fost raniti dupa ce o masina a fost proiectata in cladirea unei gradinite, in urma unui accident, in statul american Florida. Impactul a fost atat.

O fetita de cinci luni a murit, la Iasi, dupa ce a fost dusa la spital cu autobuzul

O fetita de cinci luni, nascuta prematur, a murit, sambata, la Iasi, dupa ce a fost transportata cu autobuzul de catre asistentul maternal care o avea in grija, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )